PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda yavaş salınımlı (inhibitörlü) gübre kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1378476" data-attributes="member: 73494"><p>Satan bayi şekere gerek yok tüm mamaları da kendi içerisinde deyince ben de şeker falan kullanmadım. Geçen yil mısırda yerfistiginda arpada bizzat kullandirmis..verim artışları yuzde 20 civarı olmuş. Hem de gübreden yüzde 30 azaltarak kullandirmis. ..normalde etikette 7.5 dönüm yazan 250 gram paketi kendisi 15 dönüme kadar kullandirdigini yine de iş yaptığını söyledi. Ben de 10 dönüme kullandim...fark yaparsa 20 dönüm yerim daha var .oraya da kullanacam. Paket etiketinde olsun veya bayi arkadaş kullanırken herhangi bir şeker veya bekletme gibi durumlara ayrica tavsiye etmediler. Normal kullandirdiklarini ve fark yaptığını yani bakterilerin çalıştığını söyledi. ..bakalim hayırlısi olsun..bir hafta takip edecem...duruma göre haberleşiriz. ...dediğim gibi pakette bazı herbisit ve fungusit lerle kullanilabilir yazmasina rağmen distribütör bayi pek tavsiye etmedi..anladığım kadarıyla ürün türkiye ye geçen yil gelmiş ve çok fazla deneme imkanı da bulamamışlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1378476, member: 73494"] Satan bayi şekere gerek yok tüm mamaları da kendi içerisinde deyince ben de şeker falan kullanmadım. Geçen yil mısırda yerfistiginda arpada bizzat kullandirmis..verim artışları yuzde 20 civarı olmuş. Hem de gübreden yüzde 30 azaltarak kullandirmis. ..normalde etikette 7.5 dönüm yazan 250 gram paketi kendisi 15 dönüme kadar kullandirdigini yine de iş yaptığını söyledi. Ben de 10 dönüme kullandim...fark yaparsa 20 dönüm yerim daha var .oraya da kullanacam. Paket etiketinde olsun veya bayi arkadaş kullanırken herhangi bir şeker veya bekletme gibi durumlara ayrica tavsiye etmediler. Normal kullandirdiklarini ve fark yaptığını yani bakterilerin çalıştığını söyledi. ..bakalim hayırlısi olsun..bir hafta takip edecem...duruma göre haberleşiriz. ...dediğim gibi pakette bazı herbisit ve fungusit lerle kullanilabilir yazmasina rağmen distribütör bayi pek tavsiye etmedi..anladığım kadarıyla ürün türkiye ye geçen yil gelmiş ve çok fazla deneme imkanı da bulamamışlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda yavaş salınımlı (inhibitörlü) gübre kullanımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt