PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda yavaş salınımlı (inhibitörlü) gübre kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1378316" data-attributes="member: 73494"><p>Bakteriyi erken kullanim sebeblerim şunlardır. </p><p>1-Etikette firma bitkinin erken dönemlerinde azot ihtiyaci için tavsiye etmiş. .Yani azot ihtiyacinin pik yaptigi dönemde yetersiz kalabilir ama sapa kalkana kadar idare edebilir demeye getiriyor...</p><p>2-Şu an kardesleme başındayız azot ihtiyacinin başladığını düşünüyor ve yağış olmadığı için haliyle gübre kullanamiyorum o yüzden şimdi kullandim </p><p>3- Bakterinin en ve tek kötü tarafı malesef pas ilaclari bunları yok ediyor. O yuzden pas ilaci atana kadar epey zaman var...</p><p>4- En güzel tarafi ise bitkinin sofrasinda 24 saat hazir yemek var..Yani bitki ihtiyacı olduğu an devamli kullanıyor. Bitkinin azotsuz hiç bir saniyesi bile söz konusu degil.. hiç bir gübreden böyle bir imkan saglanamaz.En yakin inhibitörlü gübreler. O da belli bir zamana kadar..</p><p></p><p>Bugun kullandim .Sonuçları zaman zaman paylaşırım. Zaten en geç bir haftada ne olduğu ortaya çıkar. ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1378316, member: 73494"] Bakteriyi erken kullanim sebeblerim şunlardır. 1-Etikette firma bitkinin erken dönemlerinde azot ihtiyaci için tavsiye etmiş. .Yani azot ihtiyacinin pik yaptigi dönemde yetersiz kalabilir ama sapa kalkana kadar idare edebilir demeye getiriyor... 2-Şu an kardesleme başındayız azot ihtiyacinin başladığını düşünüyor ve yağış olmadığı için haliyle gübre kullanamiyorum o yüzden şimdi kullandim 3- Bakterinin en ve tek kötü tarafı malesef pas ilaclari bunları yok ediyor. O yuzden pas ilaci atana kadar epey zaman var... 4- En güzel tarafi ise bitkinin sofrasinda 24 saat hazir yemek var..Yani bitki ihtiyacı olduğu an devamli kullanıyor. Bitkinin azotsuz hiç bir saniyesi bile söz konusu degil.. hiç bir gübreden böyle bir imkan saglanamaz.En yakin inhibitörlü gübreler. O da belli bir zamana kadar.. Bugun kullandim .Sonuçları zaman zaman paylaşırım. Zaten en geç bir haftada ne olduğu ortaya çıkar. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda yavaş salınımlı (inhibitörlü) gübre kullanımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt