Ustalar hafta sonu yağmur geliyor ve bir hafta yağış var bu b ugdaya ot ilacı ile yaprak gubrelereni karıştırıp atmayı düşünüyorum yarın atayimmi sizce yoksa yağmurlar gecsinmi geç kalirmiyim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. ...
Yagmur sonrasında at havalar soğuyor yarından itibarenUstalar hafta sonu yağmur geliyor ve bir hafta yağış var bu b ugdaya ot ilacı ile yaprak gubrelereni karıştırıp atmayı düşünüyorum yarın atayimmi sizce yoksa yağmurlar gecsinmi geç kalirmiyim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. ...
Eyvallah usta yağmur geçsin o zamanYagmur sonrasında at havalar soğuyor yarından itibaren
%45 serbest aminoasit içeren bir aminoasit tercih edilir miOt ilacınla beraber Hayvansal Amino Asit kullanmanı öneririm.
eastroot aminoasiti nasıldır tavsiye eder misin %45 serbest aminoasit varmış içeriğindeOt ilacınla beraber Hayvansal Amino Asit kullanmanı öneririm.
Peki usta bu kadar ilaç birbirine karisirmi kök boğaz ot amino asit ve yaprak gubreleri birbirini etkilermi23 nisandan sonra kok bogaz da atarsin ayri ayri ugrasmadan temiz iscilik olur
Sorun olmaz karışır ot ilacı olmadığı sürece sorun yok.Peki usta bu kadar ilaç birbirine karisirmi kök boğaz ot amino asit ve yaprak gubreleri birbirini etkilermi
Sıvı hayvansal amino asitler bu işin en iyisi , İsabion , colostrum gibi. Sizin yazdığınızı pek bilmiyorum kullanmadım. Ben bu ikisini kullanıyorum.%45 serbest aminoasit içeren bir aminoasit tercih edilir mi
forceful filan kullanayım mı bu aminoasitler maliyeti çokSıvı hayvansal amino asitler bu işin en iyisi , İsabion , colostrum gibi. Sizin yazdığınızı pek bilmiyorum kullanmadım. Ben bu ikisini kullanıyorum.
colostrum ne kadar bize 100 dekara lazım 100 dekara maliyet ne olurSıvı hayvansal amino asitler bu işin en iyisi , İsabion , colostrum gibi. Sizin yazdığınızı pek bilmiyorum kullanmadım. Ben bu ikisini kullanıyorum.
Peki ustam isabion ne kadar 1000 lt suya karistirilacak750 size teslim fiyat 7,5 lira maliyet olur. 100 dekar atılır. Hayvansal amino asit için uygun rakam.
forcefull 350 size teslim 20 litre olarak.
Karisir tabi iyi bir ph duzenleyici atacaksin ilac tankina o zaman korkmadan kullan ilaçlarıPeki usta bu kadar ilaç birbirine karisirmi kök boğaz ot amino asit ve yaprak gubreleri birbirini etkilermi
Piyasa da bulunan sıvı yaprak gübreleri bana göre cok pahalıya geldiginden yaprak gübremi kendim hazırlıyorum. 10 da 1 fiyatına mal edebiliyorum. hemde besin içeriği daha zengin oluyor. Sizde kendi yaprak gübrenizi onda bir fiyatına kendiniz yabilirsiniz. Forumda yaprak gübresi yapımi konuları var... iyi calışmalar..Ustalar hafta sonu yağmur geliyor ve bir hafta yağış var bu b ugdaya ot ilacı ile yaprak gubrelereni karıştırıp atmayı düşünüyorum yarın atayimmi sizce yoksa yağmurlar gecsinmi geç kalirmiyim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. ...
Tarım kredi kooperatifinde forceful 20 Lt 270 TL elbet bu diğerleri ile kıyaslanamaz ama maddiyat göz önüne alındığında forceful gübretaş benim için bir tık daha öndecolostrum ne kadar bize 100 dekara lazım 100 dekara maliyet ne olur