PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda kullandığınız gübreler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 769457" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: Buğdayda kullandığınız gübreler</strong></p><p></p><p>Biovin 27 Lt 25 TL ' ydi Yanlış Hatırlamıyorsam...</p><p> şu an için 27 lt si 60 tl idi, memnunluğu sormuş bir arkadaş bu zamanla memnunluk veya memnunsuzluk ortaya çıkacak ilk etapta memnunum toprağa hümik asit kazandırmak için ,bitkiyi desteklemek içinde içinde bulunan fulvik asit var. geçmiş konularda konu hakkında bilgi olduğunu hatırlıyorum.</p><p> konuya dönersek alta 20kg DAP. şubatın 15inden sonra 10 kg üre martın ortasına doğru 10 kg üre ve nisanda yağmura bağlı olarakta 15ile 20 kg arası nitrat atıyorum.mayıs ayında da buğdayın durumuna görede biovin uygulaması yapıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 769457, member: 15643"] [b]Ynt: Buğdayda kullandığınız gübreler[/b] Biovin 27 Lt 25 TL ' ydi Yanlış Hatırlamıyorsam... şu an için 27 lt si 60 tl idi, memnunluğu sormuş bir arkadaş bu zamanla memnunluk veya memnunsuzluk ortaya çıkacak ilk etapta memnunum toprağa hümik asit kazandırmak için ,bitkiyi desteklemek içinde içinde bulunan fulvik asit var. geçmiş konularda konu hakkında bilgi olduğunu hatırlıyorum. konuya dönersek alta 20kg DAP. şubatın 15inden sonra 10 kg üre martın ortasına doğru 10 kg üre ve nisanda yağmura bağlı olarakta 15ile 20 kg arası nitrat atıyorum.mayıs ayında da buğdayın durumuna görede biovin uygulaması yapıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda kullandığınız gübreler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt