PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bugdayda don zararı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anilakin59" data-source="post: 1469393" data-attributes="member: 102062"><p>Geçmiş olsun öncelikle. 2022 senesinde başıma gelmişti yumuşak cins bir buğdaydı kuvvetli bir ot ilacının ertesi günü ani gelen bir don olayıyla ilk fotoğraftaki gibi (ocak ayı) olmuştu bozmayı düşünürken valagronun megafol ve yieldon ürünlerini birde deniz yosunu kullandım ikinci fotoğraftaki(mart ayı) haline kadar getirebildim seyrek gözüksede kapatıyor kendini finalde 600kg ortalama biçmiştim bu tarladan ama ileri tarihlerde hava olayları olması gerektiği gibi gitmişti tabi yağmurlarda güzeldi. Sizin görünen o ki bayrak yaprağı yeni geliyor ve dondan etkilenmemiş zaten yaşlı yapraklar çabuk vurulur benim durumdan bir tık daha umutlu duruyor umarım sonu hayırlı olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anilakin59, post: 1469393, member: 102062"] Geçmiş olsun öncelikle. 2022 senesinde başıma gelmişti yumuşak cins bir buğdaydı kuvvetli bir ot ilacının ertesi günü ani gelen bir don olayıyla ilk fotoğraftaki gibi (ocak ayı) olmuştu bozmayı düşünürken valagronun megafol ve yieldon ürünlerini birde deniz yosunu kullandım ikinci fotoğraftaki(mart ayı) haline kadar getirebildim seyrek gözüksede kapatıyor kendini finalde 600kg ortalama biçmiştim bu tarladan ama ileri tarihlerde hava olayları olması gerektiği gibi gitmişti tabi yağmurlarda güzeldi. Sizin görünen o ki bayrak yaprağı yeni geliyor ve dondan etkilenmemiş zaten yaşlı yapraklar çabuk vurulur benim durumdan bir tık daha umutlu duruyor umarım sonu hayırlı olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bugdayda don zararı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt