Buğdaydaki bu hastalık septorya mı ? Kök Boğaz ilacı kullansam faydası olur mu? Ekli dosyayı görüntüle 25002Ekli dosyayı görüntüle 25003
Bence aşiri yağişlardan kaynaklı azot noksanlıği kökleri nasıl
Aynı sıkıntı bnm bazı tarlalarimda gozkemledim ziraat mühendisi geldi bakti septorya yaprak lekesi dediEkli dosyayı görüntüle 25007
soguk vurmasi hocam. yagis alan ve gece gunduz vs sicak farkliliklarindan meydana geliyor. bu vakitte pas hastaligi gorulmez. yapraktan gubreleme yap zamanla atarBuğdaydaki bu hastalık septorya mı ? Kök Boğaz ilacı kullansam faydası olur mu? Ekli dosyayı görüntüle 25002Ekli dosyayı görüntüle 25003
Aynı sıkıntı bnm bazı tarlalarimda gozkemledim ziraat mühendisi geldi bakti septorya yaprak lekesi dediEkli dosyayı görüntüle 25007
Resimi çektiğim gün attım işin Garibi yan yana olan tarlanın birinde var diğerinde yokOt ilacı atmısmıydın kardesim
Resimi çektiğim gün attım işin Garibi yan yana olan tarlanın birinde var diğerinde yok
Buğdaydaki bu hastalık septorya mı ? Kök Boğaz ilacı kullansam faydası olur mu? Ekli dosyayı görüntüle 25002Ekli dosyayı görüntüle 25003