Buğdayda tehlike çanları çalıyor
Kuraklık gıda fiyatları üzerinde büyük risk oluşturuyor. TMO’nun son raporuna göre bu sezon ekim, gereken düzeyin altında gelişiyor.
www.sozcu.com.tr
Kuzey korede yaşasak devlet ne derse o bizdede eskiden bu kadar farklı görüşte medya yoktu
Bilmiyorum özgürlük nereye kadar bu yıl özgürlük ülkesi Amerika bile sıkıntılı
Doğru bulmak dogruyu okumak doğruyu anlamak doğruyu yaşamak
Rekolte artti dediler tirim tirim dunyada bugday ariyoruz 2021 2020 yi de aratacak bizim burda %20 ekilis azaldi tahminim kasimda bugday 3 tl ve ustu olacak harci borcu olmayan harmanda bugdayini tuccara kaptirmasin bu yil 3 ay garajda beklettim tonda 400 tl fark ettiBurada en doğruyu biz bilebiliriz. Her bölgeden çiftçiler var haberleri okuyup şöyle etrafına bakınıp buraya not düşerse hangisinin doğru olduğunu görebiliriz.
Ha birde yöneticiler müsade ederlerse. Belki de onlarda etrafına bakıp yorum yaparlar.
Ağzından bal damlıyor abiRekolte artti dediler tirim tirim dunyada bugday ariyoruz 2021 2020 yi de aratacak bizim burda %20 ekilis azaldi tahminim kasimda bugday 3 tl ve ustu olacak harci borcu olmayan harmanda bugdayini tuccara kaptirmasin bu yil 3 ay garajda beklettim tonda 400 tl fark etti
Böyle giderse kuzey koreyide geçicez galiba. bir paylaşım görüyoruz kulüpte okuyalım paylaşalım diyoruz bakıyoruz hop kilit. Bu konuyuda okudum allahaşükür belki yakında bu konuda kilitlenir.Burada en doğruyu biz bilebiliriz. Her bölgeden çiftçiler var haberleri okuyup şöyle etrafına bakınıp buraya not düşerse hangisinin doğru olduğunu görebiliriz.
Ha birde yöneticiler müsade ederlerse. Belki de onlarda etrafına bakıp yorum yaparlar.
Rekolte arttı diyen "TUİK"Rekolte artti dediler tirim tirim dunyada bugday ariyoruz 2021 2020 yi de aratacak bizim burda %20 ekilis azaldi tahminim kasimda bugday 3 tl ve ustu olacak harci borcu olmayan harmanda bugdayini tuccara kaptirmasin bu yil 3 ay garajda beklettim tonda 400 tl fark etti