buğday

Bu yıl denemelik bi 5 dönüm kadar agl.. ektim hatta aynı tarlada drop.. ekildi
Tohum satıcıları yok kurağa dayanıklı yok kuru koşullarda 500-800 kg verim veriyor dyorlar. Kimse yoğurdum ekşi demiyor çiftçi arkadaşlarım bilgilensin ve ona göre eksin
IMG_4334.JPG
IMG_4335.JPG
IMG_4336.JPG
IMG_4340.JPG

Sol taraf agl...sağ taraf drop aradaki farka bak

Son düzenleme:
Bu yıl denemelik bi 5 dönüm kadar aglika ektim hatta aynı tarlada dropia da ekildi.
Tohum satıcıları yok kurağa dayanıklı yok kuru koşullarda 500-800 kg verim veriyor dyorlar. Kimse yoğurdum ekşi demiyor çiftçi arkadaşlarım bilgilensin ve ona göre eksinEkli dosyayı görüntüle 50014Ekli dosyayı görüntüle 50015Ekli dosyayı görüntüle 50016Ekli dosyayı görüntüle 50017
Sol taraf aglika sağ taraf dropia aradaki farka bak
Çok kötü olmuş dün bizim köyde geckinli Süloğlu da bicmisler 300kg civarında yapmış Lalapaşa tarafı için daha kötü diyorlar

Bu yıl denemelik bi 5 dönüm kadar agl.. ektim hatta aynı tarlada drop.. ekildi
Tohum satıcıları yok kurağa dayanıklı yok kuru koşullarda 500-800 kg verim veriyor dyorlar. Kimse yoğurdum ekşi demiyor çiftçi arkadaşlarım bilgilensin ve ona göre eksinEkli dosyayı görüntüle 50014Ekli dosyayı görüntüle 50015Ekli dosyayı görüntüle 50016Ekli dosyayı görüntüle 50017
Sol taraf agl...sağ taraf drop aradaki farka bak
Fark çok görünüyor

• Beğen
Tepkiler: mahmutünaldı

Bizim taraflardada mas.... Aynı şekilde , çoğu tarla başak cikaramadi , çoğu tarlayı ota bicti millet
Abi bu mascio çeşitleri deniz bölgelerinde tercih ediliyormuş İtalya da geçen yıl yağmur çok olunca çok yüksek verim yakalandı Trakya bölgesinde bu yıl 250 300 arası veriyormuş bizim köyde

• Beğen
Tepkiler: wallace22 ve ufukk
Ege bölgesinde rekorlar kırmış hocam youtube'de paylaşan bicerciler var , çok yüksek verim yapmış.
Bu seneye kadar bizimde favorimizdi , bizde çok güzel mahsuller hasat etmiştik , bu sene bambaşka bir tablo ortaya ciktik , çok memnundu bölgemizde bulunan çiftçiler , ama bu sene nasibi buymuş , seneye şahsen ekmeyecegim