PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday Üst Gübreleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1446348" data-attributes="member: 6672"><p>Alekümselam öncelikle 100 hektar deyil dekar hektar kelimesi orman arazisinde kullanılır</p><p>1hektar 10 dekar dönüm yapar</p><p>1 donüm 1 dekar 1000m² yapar</p><p>Istersen 100 kg at bitkinin ihtiyaç fazlası ucar gider</p><p>Bölge olarak hava durumuna göre bugday kardeşlenmede 15 sapa kalkmada 15 kg fazlası cebe zarar</p><p>Ben ilk defa busene 2 defa 12+13 kg seklinde nitropower uyguladim</p><p>26lık hiç kullqnmadım 4 senedir ürede kullanmadım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1446348, member: 6672"] Alekümselam öncelikle 100 hektar deyil dekar hektar kelimesi orman arazisinde kullanılır 1hektar 10 dekar dönüm yapar 1 donüm 1 dekar 1000m² yapar Istersen 100 kg at bitkinin ihtiyaç fazlası ucar gider Bölge olarak hava durumuna göre bugday kardeşlenmede 15 sapa kalkmada 15 kg fazlası cebe zarar Ben ilk defa busene 2 defa 12+13 kg seklinde nitropower uyguladim 26lık hiç kullqnmadım 4 senedir ürede kullanmadım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday Üst Gübreleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt