PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday gübre atma zamanı (tavsiyelerinize ihtiyacım var)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nurullah Mayuk" data-source="post: 1430397" data-attributes="member: 95679"><p>Ürünün üstünde azot miktarları vs yazıyor , fotoğrafını eklerim buraya . Facebook üzerinden reklamını çok iyi yapıyor firma . Binlerce farklı kişilerden (çiftçilerden) ayrı ayrı çekilmiş videolar var farklı ürünler farklı iller vs . Bilemiyorum. Ufak bir parçaya atmadım demiştim denemelik , diğer kısımlarla bir fark gözükmüyor açıkçası ama muhtemelen ilaç oralarada uçtu çünkü traktörle biraz yandan geçip ufak bir alan bırakmıştım bir fark göremedim orda . Ancak çevremdeki tarlalar ekim sonu kasım başı ekildi ben aralıkta ektim buğdayı o yüzden benim tarlam her aşamada geç gidiyordu bariz fark vardı bu solucan gübresini uyguladıktan ortalama 15 gün içinde buğdaylarımın boyu çevre tarlaları yakaladı hatta geçti , renk çok daha canlandı . Boyları hızlı gelişti ama saplar diğerlerine göre daha ince . Bölgede havalar hala ısınmadı dün sabah lapa lapa kar yağdı bu gübre faydalı mı değil mi bilemiyorum binlerce video var hepsi yalanda olabilir ama denemeden hiçbir zaman kesin sonucu öğrenemeyeceğim …</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nurullah Mayuk, post: 1430397, member: 95679"] Ürünün üstünde azot miktarları vs yazıyor , fotoğrafını eklerim buraya . Facebook üzerinden reklamını çok iyi yapıyor firma . Binlerce farklı kişilerden (çiftçilerden) ayrı ayrı çekilmiş videolar var farklı ürünler farklı iller vs . Bilemiyorum. Ufak bir parçaya atmadım demiştim denemelik , diğer kısımlarla bir fark gözükmüyor açıkçası ama muhtemelen ilaç oralarada uçtu çünkü traktörle biraz yandan geçip ufak bir alan bırakmıştım bir fark göremedim orda . Ancak çevremdeki tarlalar ekim sonu kasım başı ekildi ben aralıkta ektim buğdayı o yüzden benim tarlam her aşamada geç gidiyordu bariz fark vardı bu solucan gübresini uyguladıktan ortalama 15 gün içinde buğdaylarımın boyu çevre tarlaları yakaladı hatta geçti , renk çok daha canlandı . Boyları hızlı gelişti ama saplar diğerlerine göre daha ince . Bölgede havalar hala ısınmadı dün sabah lapa lapa kar yağdı bu gübre faydalı mı değil mi bilemiyorum binlerce video var hepsi yalanda olabilir ama denemeden hiçbir zaman kesin sonucu öğrenemeyeceğim … [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğday gübre atma zamanı (tavsiyelerinize ihtiyacım var)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt