Kardeşim ben ekiyorum sıkıntı olmuyor fakat toprak analizi yaptırmanı tavsiye ederimBusene buğday ekilmiş tarlaya tekrar buğday ekmek istiyorum daha önce eken oldumu bu şekilde verim nasıl oluyor kuru tarımda
Tsk ederim bende ekecem bakalım ne olacakKardeşim ben ekiyorum sıkıntı olmuyor fakat toprak analizi yaptırmanı tavsiye ederim
deneme amaçlı 6 senedir kum bir tarlama buğday arpa sırayla ekiyorum verim tabiki düşüyor ancak mahsül yapıyor ama ayçiçeği veya baklagillerle müdavemeye sokarsan çok daha sağlıklı olur iyi günlerBusene buğday ekilmiş tarlaya tekrar buğday ekmek istiyorum daha önce eken oldumu bu şekilde verim nasıl oluyor kuru tarımda
O biraz toprak yapisiyla alakali kurak tarimda bugday tavsiye etmem ama arpa verim kaybi olmuyor hem arpada iscilik az gubre az kullaniliyor sonuc olarak kar etmen biraz zor bugday ekersenBusene buğday ekilmiş tarlaya tekrar buğday ekmek istiyorum daha önce eken oldumu bu şekilde verim nasıl oluyor kuru tarımda
Isın gerçeği o tarla icarladigim tarla seneye birakacam nohut ekecektim verim düşük oluyor masraf çok birde pullukla sürmek gerekiyor buğdayda kazayağı ile sürüp ekim yapacam maliyet daha azO biraz toprak yapisiyla alakali kurak tarimda bugday tavsiye etmem ama arpa verim kaybi olmuyor hem arpada iscilik az gubre az kullaniliyor sonuc olarak kar etmen biraz zor bugday ekersen