Kirklareli pinarhisar ve luleburgaz bolgesinde ekimi buyuk bolumu bitti yagmur yok bugun yagacak yagmurda es gecti trakya bolgesindeki arkadaslar yagis var mi
trakya bölgesine az yağmış meterolojide öyle gösteriyor edirneye 0.2 mm yağmış merkeze iyi bir yağmur geliyor sanki meteoroloji yağmur gösteriyor ertesi gün göstermiyor iyi yağmur yoldaTrakya bolgesine yagmur degen bolge oldu mu bugunki yagmur beklentisinde luleburgaz ve pinarhisarda yagmur bekliyoruz es gecti
inşallah reis kasım sonlarına doğru yağar benceLuleburgaz hamitabat köyü yağmur yok .
Bekliyoruz inşallah rabbim rizklandiracak bizleri de
inşallah olmaz bence olmucak da 2 sene üst üste olmaz kuraklık trakyada benceSeneler cift olurmus derler eskiler sanirim gecen yilin tekrari kurak bir kis bizleri bekliyor trakyada
Tek avunulacak durum hava soguyor 10 derece ve alti ama onceki yagmurlarda yagmadigindan toprak alti beton gibi bugday kok salamayacak sabah ciginde bitse bile yoremize acil bugday yagmaz ise bitim yapam bugdayimizda sorunlu olacak Allah yardimcimiz olsuninşallah olmaz bence olmucak da 2 sene üst üste olmaz kuraklık trakyada bence
amin reis gözünü karartma yarında yağışlı trakya bölgesindesin öyle düşün iç anadoluda ben napıyımTek avunulacak durum hava soguyor 10 derece ve alti ama onceki yagmurlarda yagmadigindan toprak alti beton gibi bugday kok salamayacak sabah ciginde bitse bile yoremize acil bugday yagmaz ise bitim yapam bugdayimizda sorunlu olacak Allah yardimcimiz olsun
evet don olursa sıkıntı olurBen hala ekmedim.Perşembe yağış var diyorlardı kaldırdılar.Kasım sonu aralık başı gibi gösteriyor modellerde.Tek korkum geç ekim yüzünden çıkışlarda don riski.Yapacak bişiey yok beklemeye devam.Şuan ala tava ekmek pek risk oluşturmaz ama kasım başı gibi ala tava ekilipte çıkışta sorun olduysa inşallah tez zamanda yağış olur.Yoksa durum sakat bu yıl.
Ben hala ekmedim.Perşembe yağış var diyorlardı kaldırdılar.Kasım sonu aralık başı gibi gösteriyor modellerde.Tek korkum geç ekim yüzünden çıkışlarda don riski.Yapacak bişiey yok beklemeye devam.Şuan ala tava ekmek pek risk oluşturmaz ama kasım başı gibi ala tava ekilipte çıkışta sorun olduysa inşallah tez zamanda yağış olur.Yoksa durum sakat bu yıl.