İlaçla ilgili değil komşu parsellerde de var tekrardan bir pas ilacı girdimÖnceden ağır bir ilaç kullanılmış bu tarlada sanırım.
Hiç bir fikrim yok 20 gün önce opera-max kullandım düzelme olmadı şimdi düet attım deniz yosunu ileArkadaşlar genel olarak buğdaylardaki bu sararma ikinci pas ve amino asit gibi takviyeler.ile duzeliyormu yada duzelirmi
Hocam sanki aminoasit bir adım önde.Peki bitki hastaligi ve stresini gidermede deniz yosunu mu daha fayda sağlar yoksa amino asit mi daha faydalı olur ?
Pas ilaci falan atma bu bugdayda baska bir sikinti var gecen yil bu tarlada ne ekili idi birde dar yaprakli ot ilaci attinizmi30 kg Dap dekar
Tarla nadasdı geçen yıl .Pas ilaci falan atma bu bugdayda baska bir sikinti var gecen yil bu tarlada ne ekili idi birde dar yaprakli ot ilaci attinizmi
Geçen yıl nadas etmiştimIntervix gibi kalici ot ilaci attinmi gecen
yil
Ot ilaci attinmi aycicegeGeçen yıl nadas etmiştim
Ay çiçeği ekmiyoruz biz buğday ekli idi bı önceki sezon ot ilacı da ester kullandımOt ilaci attinmi aycicege
Virüs var buğdayda masraf etme düzelmez bence tavsiyem seneye de boş bırak erken ekim yapma kasım aralıkta ek tarlayıBuğdayın kökünü kürekle kaz çıkar.ķöküne bak bit vardır.bunuda kurtarma şansın zayıf boşuna ilaçlayip masraf etme ALLAH yardımcın olsun.