PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA HÜMİKASİT UYGULAMASI HAKKINDA FİKRİ VE BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Dr.Kimyager" data-source="post: 1363640" data-attributes="member: 87415"><p>Merhaba,</p><p>Humik asit toprağın gübresi olduğu için toprakla buluşur buluşmaz çalışmaya başlar. İlk uygulamayı Ekimden 10-15 gün öncesine kadar uygulayabilirsiniz. Ektiginiz günde uygulayabilirsiniz sorun olmaz. Yalnız Ekimden sonra da en gec 1 haftayı gecirmeden ilk uygulama yaparsanızda olur. Fazla geciktirmeyin ekim sonrası yaparsanız eger ilk uygulamayı. Tavsiyem ilk uygulamayı en erken ekim den 10-15 gün öncesine kadar veya ekimle aynı gün uygulamanız. Topraktan akıp gitmez endişe etmeyin.</p><p>İl tarımın analiz laboratuvarları da yapar analiz. Toprak bitki ve gübre analiz laboratuvarı şeklinde de aratabilirsiniz özel laboratuvarları. Veya humik asit analizi diye aratırsanız oradan da cıkar bir çok lab.</p><p>Mesajı yazdıktan sonra araştırdım humik asit analizi yapan yer ben bulamadım hatayda. İl tarım sadece gıda analizi yapıyor gözüküyor. Ancak sormanızda fayda var belki siteye koymamışlardır . Bir de antakya ticaret borsası lab diye bir yer gördüm. İçerigini bilmiyorum . Tel ile ulaşıp bilgi alabilirsiniz sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr.Kimyager, post: 1363640, member: 87415"] Merhaba, Humik asit toprağın gübresi olduğu için toprakla buluşur buluşmaz çalışmaya başlar. İlk uygulamayı Ekimden 10-15 gün öncesine kadar uygulayabilirsiniz. Ektiginiz günde uygulayabilirsiniz sorun olmaz. Yalnız Ekimden sonra da en gec 1 haftayı gecirmeden ilk uygulama yaparsanızda olur. Fazla geciktirmeyin ekim sonrası yaparsanız eger ilk uygulamayı. Tavsiyem ilk uygulamayı en erken ekim den 10-15 gün öncesine kadar veya ekimle aynı gün uygulamanız. Topraktan akıp gitmez endişe etmeyin. İl tarımın analiz laboratuvarları da yapar analiz. Toprak bitki ve gübre analiz laboratuvarı şeklinde de aratabilirsiniz özel laboratuvarları. Veya humik asit analizi diye aratırsanız oradan da cıkar bir çok lab. Mesajı yazdıktan sonra araştırdım humik asit analizi yapan yer ben bulamadım hatayda. İl tarım sadece gıda analizi yapıyor gözüküyor. Ancak sormanızda fayda var belki siteye koymamışlardır . Bir de antakya ticaret borsası lab diye bir yer gördüm. İçerigini bilmiyorum . Tel ile ulaşıp bilgi alabilirsiniz sanırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BUĞDAY DA HÜMİKASİT UYGULAMASI HAKKINDA FİKRİ VE BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt