PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğday da 1.üst gübreleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bayram ay" data-source="post: 933709" data-attributes="member: 59243"><p>öncelikle tüm trakklüp üyelerine merhaba diyorum. ben bayram ay. bursa harmancık ilçesinde şimdilik küçük çapta çiftçiliğe başladım. kendim ilçe tarım müdürlüğünde çalışıyorum. bu platforma yeni üye oldum. sizlere birkaç sorum olacak. ben bu yıl deneme amaçlı olarak 24 dönümlük bir araziye buğday ektim. aralık ortasında ekim yapıldı. ekim yapılırken mibzer kullanıldı ve dönüme 24 kg buğday ile 25 kg 20-20 gübre verildi. ocak ayı tamamen kar yağışıyla geçti ve araziye 1 metre civarı kar yağdı. havaların yeni açmasıyla üst gübreyi anca 28 şubatta verebildik. tarlaya yağıştan dolayı traktör giremedi ve üst gübreyi el ile verdik. 46 lık azot kullandık. el ile atılan gübreyi kg olarak ayarlamakta zorlandığımız için ortalama dönümde 15 kg 46 lık gübre verildi. gübrelemeden sonra hafif yağış oldu. aynı gün içinde. bu gübreleme çok mudur ve ikinci üst gübreleme de ne kadar kullanmalıyım ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bayram ay, post: 933709, member: 59243"] öncelikle tüm trakklüp üyelerine merhaba diyorum. ben bayram ay. bursa harmancık ilçesinde şimdilik küçük çapta çiftçiliğe başladım. kendim ilçe tarım müdürlüğünde çalışıyorum. bu platforma yeni üye oldum. sizlere birkaç sorum olacak. ben bu yıl deneme amaçlı olarak 24 dönümlük bir araziye buğday ektim. aralık ortasında ekim yapıldı. ekim yapılırken mibzer kullanıldı ve dönüme 24 kg buğday ile 25 kg 20-20 gübre verildi. ocak ayı tamamen kar yağışıyla geçti ve araziye 1 metre civarı kar yağdı. havaların yeni açmasıyla üst gübreyi anca 28 şubatta verebildik. tarlaya yağıştan dolayı traktör giremedi ve üst gübreyi el ile verdik. 46 lık azot kullandık. el ile atılan gübreyi kg olarak ayarlamakta zorlandığımız için ortalama dönümde 15 kg 46 lık gübre verildi. gübrelemeden sonra hafif yağış oldu. aynı gün içinde. bu gübreleme çok mudur ve ikinci üst gübreleme de ne kadar kullanmalıyım ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
buğday da 1.üst gübreleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt