bandirma ticaret borsasinda bugday 1500 tl yi gordu
Edirne de hala düşük fiyatlarda seyrediyor temennimiz en kısa sürede 1.5 TL . Bimdeki en küçük bir ürüne bile zam geldiğini gördüğümüze göre bu fiyatlar ile buyil buğday 1.5 tl gelecek yıl kafadan 2 TL olmalı aksi durumda üretimde sürdürebilirlik mümkün gözükmüyor.bandirma ticaret borsasinda bugday 1500 tl yi gordu
Allah konusturuyor seni baskanEdirne de hala düşük fiyatlarda seyrediyor temennimiz en kısa sürede 1.5 TL . Bimdeki en küçük bir ürüne bile zam geldiğini gördüğümüze göre bu fiyatlar ile buyil buğday 1.5 tl gelecek yıl kafadan 2 TL olmalı aksi durumda üretimde sürdürebilirlik mümkün gözükmüyor.
Gelecek yıl TMO buğday bile almayabilir tüccarla baş başa artık.
Direk kucakta desek en doğrusu aslindaBaşbaşa demiyelimde kucak kucağa olabilir...
Çiftçilik bu ülkede bitti arkadaşlar. Hububat prim destekleri bile daha ödenmedi. Bu ülkede memur olucan yada ...... neyse söylemeyeyim...
Bayram öncesi emekli maaşlarının bir bölümü yatmadi. Dolayısı ile dediğinizi doğrular nitelikte. Bende babamın maaşını çekmeye gittim yatmamisti. İçeri girip bankaya sordum haberlerde insanlara yanlış bilgi verildi bir bölüm bayramdan sonra dedi. İçeride maaşıni çekmeye gelen ve yatmadigini öğrenince küfür ederek çıkan bir çok kişi gordum. Memur mesai bitsede biran önce gitsek bugün hayatımin en kotu iş günü diyordu.Seneye memur maaşlarını ödeyemeyecek duruma gelecekmiş ülke. Diğerinide olmayalım kaldın bence [emoji23]
Çiftçilik bu ülkede bitti arkadaşlar. Hububat prim destekleri bile daha ödenmedi. Bu ülkede memur olucan yada ...... neyse söylemeyeyim...
03122588200 bu numarayı arayın. Ben en az 15 defa ve bir çok arkadaşımız bu numarayı arayarak iyi baskı yaptık bizim ayçiçegi desteği ödendi aramanın faydası olduğunu düşünüyorum. Selamlar.daha sizinde geçtiğimiz yılın satılan buğdayın 5 kuruş desteği ödenmedi mi?bizimkide ödenmedi ben yine sorun var diye her hafta tarım ilçe deyim, hakkımız yanacak diye sıkıntıdaydım. inşallah yakın zamanda hesaplara destekler yatar.
Bizim Eskişehir' tüccarı beş para etmez orda birkaç kişi var çiftçiyi koruyan onlarda olmasaEkli dosyayı görüntüle 30272Eskişehirdede durumlar böyle arkadaslar en babası 1.1 lira oda 1 romork