Ynt: Buda 480 liğin 4lü 12 çekimi 2. dakikadn sonra izleyin tam komedi 10. dk akü yok
historyman link=topic=78847.msg932824#msg932824 date=1415115590' Alıntı:
Benim herhangi bir konu da bul bakayım markacılık yaptığımı yavuz tam aksine bu türden şeylerin yazılmaması için yazıyorum sürekli bu türden iğneleyici laflarda dikkat çekmek için bu tür yorumlara saplanıp kalınmaması için sen ne sebeple doğrudan hedef seçtin merak ettim varsa markacılığım yaz bekliyorum. Çarpıtmak demek konuyu başka yöne kaydırmak demek buyur alıntı yap
tartışmak yada olayı uzatmak niyetinde degilim yalnız geçenelrde bir konuya msj yazdın bende senin msjını alıntı yapıp uzun uzun yazdım
bilemme o msjımı gördünmü o gün farkettim ben bunu birkaç eski msjınada baktım ve yanılmadııgmı anladım
şimdi burda yani bu konuda olay videodaki hareketler
bu hareketler
gençlere göre hoş komik güzel eglenceli şeyler gibi gözüküyor
bana göre ise anlamsız mantıksız saçma vede hem traktörü kullanana hemde traktröre zarar verebilecek şeyler
sana göre ise nasıl gözüküyorsa artık eniyi enkötü muhabbeti yapıp 5li çeker 6 lı çeker tarzı msj yazmışsın
amacın veya niyetin iyi olabilir ama yazdııgn msj harbiden konuyla alakasız ve konuya bi tane tarafsız hakem seçsen muhtemelen oda senin msjınla alakalı olarak benim düşündügümü düşünecektir
ama bu konunın başıglıgı en iyisi nh yada en iyisi fiat oolsaydı sen o msjı yazsaydın veya başkası o msjı yazsaydı veya tam tersi görüş içeren msjlar olsaydı
mantıklı karşılardım onuçta başlık tartışmaya açık sıkıntılı
ve göreceli ir iyi olamsı kötü olması derdim ama
senin o msjını okuyunca videoyu seside sondan açıp izledim ben senin yazdııgnla baglantılı birşey göremedim duyamadım konu başlıgındada bunu iddaa eden yani en iyi oldgunu savunan bir cümle yok
bence bu konuda igneleme yapılacaksa da dediigm ynden ignelenmeliydi
sonuçta traktrö milli servert üzerindekide insan can yani