PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bu Trakklup Sitesi Ne İçin Var?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1460649" data-attributes="member: 95971"><p>Milletler hakedildiği şekilde yönetilir</p><p>Cehaletin kol gezdiği bir toplumun daha güzelini daha müreffehini hakettiğini düşünmek cahil cesaretidir, gayet tutarlı bir durum, sorun görünmüyor.</p><p>Önünüzde iki seçenek var ya sevmek ya terketmek</p><p>Canınız istiyorsa yapacaksınız, seve seve yapacaksınız, yapmıyor musunuz o zaman hadi yallah köyden kente</p><p>Terkettiğiniz toprakları sonsuz krediye ulaşan kesimler satınalacak, köyünüzde son üç beş yıl içinde karun gibi zengin olanlar satın alacak, belki Suriyeliler satın alacak.</p><p>O topraklarda Suriyeli ve Afgan işçilerle minimum maliyetle üretim yaparak sürümden kazanacaklar.</p><p>Çiftçi zaten hükümetin başına bela, devletin ayağına ayak bağıdır.</p><p>Peygambermişçesine tapındığınız, toz konduramadığınız, yaaawwww başka adam mı var diye diye kılıf uydurarak yönetimde tuttuğunuz firavun sürülerinin başlıca niyeti amacı zaten en başından beri budur.</p><p>Daha önce yazmıştım yine yazıyorum bizim işletmemiz aile işletmesi olmasaydı toprakların en az yarısını satıp kentte arsa veya kira geliri olan dükkan tarzı yatırıma yönelirdim.üç beş sene sonra tarla para da etmeyecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1460649, member: 95971"] Milletler hakedildiği şekilde yönetilir Cehaletin kol gezdiği bir toplumun daha güzelini daha müreffehini hakettiğini düşünmek cahil cesaretidir, gayet tutarlı bir durum, sorun görünmüyor. Önünüzde iki seçenek var ya sevmek ya terketmek Canınız istiyorsa yapacaksınız, seve seve yapacaksınız, yapmıyor musunuz o zaman hadi yallah köyden kente Terkettiğiniz toprakları sonsuz krediye ulaşan kesimler satınalacak, köyünüzde son üç beş yıl içinde karun gibi zengin olanlar satın alacak, belki Suriyeliler satın alacak. O topraklarda Suriyeli ve Afgan işçilerle minimum maliyetle üretim yaparak sürümden kazanacaklar. Çiftçi zaten hükümetin başına bela, devletin ayağına ayak bağıdır. Peygambermişçesine tapındığınız, toz konduramadığınız, yaaawwww başka adam mı var diye diye kılıf uydurarak yönetimde tuttuğunuz firavun sürülerinin başlıca niyeti amacı zaten en başından beri budur. Daha önce yazmıştım yine yazıyorum bizim işletmemiz aile işletmesi olmasaydı toprakların en az yarısını satıp kentte arsa veya kira geliri olan dükkan tarzı yatırıma yönelirdim.üç beş sene sonra tarla para da etmeyecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bu Trakklup Sitesi Ne İçin Var?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt