Bu tip makinarla pek bilgim yok ama çekilir tip olan meyvci ve sera içi olanlarda bence en iyi agrotek sağlamlık ve kaliteli ürün pompalar parlayanla aynı ama parlayanın kullanım kolaylıği daha iyi diyorlar almış iken en iyisini almak daha mantıklıParlayan la arasında kaldım ama parlayan daha iyi diyorlar
Kullamadığım için bilemiyorum ustam ama öne olan daha iyidir yolu kaplamaz biyere takıldı etti derdin olmazBilemiyorum acaba bu modeli mi alsam yoksa kolları öne doğru olanı m
İyi günler bende parlayan var öne kollu memnun değilim profilleri sağlam değil bende değiştirmeyi düşünüyorum alırsam bende agrotek x kollu almak istiyorum size tavsiyem sizde agrotek alın resimdeki modeli inceledim gayet başarılı ekstra olarak ben aldığımda ışık sistemide döşettireceğim
Benim.kullandığim resimdeki makina 8.500 tl ama diğer makinalarda hemen aynı fiyay ve bu kadar donanım yok.Fiyat bilgisini mahsuru yoksa paylaşabilrmisiniz.
İyi günler bende parlayan var öne kollu memnun değilim profilleri sağlam değil bende değiştirmeyi düşünüyorum alırsam bende agrotek x kollu almak istiyorum size tavsiyem sizde agrotek alın resimdeki modeli inceledim gayet başarılı ekstra olarak ben aldığımda ışık sistemide döşettireceğim