PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BOZKURT MİBZER hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1465183" data-attributes="member: 16201"><p>benimki çift diskliydi ve ağır tavda sürüm yaptım çamurdan diskler dönmesede disklerin konumu v gibi olduğundan balta ayak gibi toprağı yararak tohum yatağını açtı.Arkadaki tırmıklar da çok işlev yaptı açıkda tohum bırakmadı sorunsuz 60 dekar çamurda ekim yaptım.Resimler eski telefonumda kaldı yedekleri bilgisayarda bulabilirsem görselleri atarım.askılı tipde çekili gibi hidrolikle işiniz kalmıyor liftomatik ile kaldırıp indirmek yeterli oluyor.Yalnız benim yerler rampa mibzer dolu iken rampa yerde dönüşler yarım debriyaj kulllanarak döndüm motor iyi olmazsa baskı zorlanıyor çabuk biter gibime geliyor.Tohum atış denk oluyor bir tarla fazla gitti bir tarla az gitti olmadı.İlk sezonum oldu bölgemde hava koşullarından verim düşük olduğundan tam izlenim yapamadım.Eksi yönü tarlayı sürerken pulluk çizgisi illa belli oluyor tam çizgideki disk tohumu yuka bırakmış tohumlar gözüküyordu eski mibzerde boşda kalan diskin yayı aşağı kadar iniyordu bu biraz sınırlı.iş kapasitem arttı şu anlık gayet memnunum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1465183, member: 16201"] benimki çift diskliydi ve ağır tavda sürüm yaptım çamurdan diskler dönmesede disklerin konumu v gibi olduğundan balta ayak gibi toprağı yararak tohum yatağını açtı.Arkadaki tırmıklar da çok işlev yaptı açıkda tohum bırakmadı sorunsuz 60 dekar çamurda ekim yaptım.Resimler eski telefonumda kaldı yedekleri bilgisayarda bulabilirsem görselleri atarım.askılı tipde çekili gibi hidrolikle işiniz kalmıyor liftomatik ile kaldırıp indirmek yeterli oluyor.Yalnız benim yerler rampa mibzer dolu iken rampa yerde dönüşler yarım debriyaj kulllanarak döndüm motor iyi olmazsa baskı zorlanıyor çabuk biter gibime geliyor.Tohum atış denk oluyor bir tarla fazla gitti bir tarla az gitti olmadı.İlk sezonum oldu bölgemde hava koşullarından verim düşük olduğundan tam izlenim yapamadım.Eksi yönü tarlayı sürerken pulluk çizgisi illa belli oluyor tam çizgideki disk tohumu yuka bırakmış tohumlar gözüküyordu eski mibzerde boşda kalan diskin yayı aşağı kadar iniyordu bu biraz sınırlı.iş kapasitem arttı şu anlık gayet memnunum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BOZKURT MİBZER hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt