[/QUOTE]
[emoji609] [emoji609] [emoji609] [emoji609] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji124] [emoji124]
kolay gelsin maşallah
Teşekkürler.erkunt pis işler başında kolay gelsin.
yusuf abi.çok gayretli yekında iflas ettrir bu hızla babamıbizim burada yaşlı bir adam yeniden evlenir..
kısa bir zaman sonra vefat eder.
Yaşlı hanımı ve genç eşi ağlaşırken..
Yaşlı olan "son zamanlarını bensiz bu acemi ile geçirdi onun ilacı bendim ondan öldü"demiş.
Genç ise ağlamaklı"yokkk yok kendinde tıkkk yoktu zaten,yaş yetmiş iş bitmişti,,, TAKATİ YOKTU AMA GAYRETLİYDİ"demiş..
cemaat ağlamayı üzülmeyi o an bırakmış gizliden herkes gülmeye başlamış..
ve bu son kelime bizim buralarda misal kalmış..
"TAKATİ YOKTU AMA GAYRETLİYDİ"
Ne arızaları var şanzımanda , hidrolikte, direksiyonda. Bizdede 2009 model var, aldığımızda senkromeçleri bitikti yaptırdık. Ön takım burçlarınıda değiştirdik.Ekli dosyayı görüntüle 22301
[emoji609] [emoji609] [emoji609] [emoji609] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji124] [emoji124]
Ekli dosyayı görüntüle 22301
Zaten alan da yok.Yaza yaza malınıda mundar ettin,adını çıkardın
Bu saatten sonra satılığa çıkarsan bu civanın yüzüne bakan olmaz ona yanarım.
Eski Erkuntların yakıtının ve kalitesinin çok iyi olduğunu duymuştum abi , peki yakıt nasıl?Zaten alan da yok.
Bu bizde kaldı ne satarık nede daha yeni traktör alırım o yüzden satmayacam ya kasap misali yada babam satarsa kimse tanımaz
Yakıtı ve çekişi çok güzel. Kalite olarak içi biraz dertli dışı çok güzelde ☺☺Eski Erkuntların yakıtının ve kalitesinin çok iyi olduğunu duymuştum abi , peki yakıt nasıl?