PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
***Boş Tarlalar Şirketlere***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Edirneci22" data-source="post: 1137291" data-attributes="member: 76866"><p>Sacmalik resmen baska hicmi isin yok ciftciyle ugrasiyorsun faruk abi ya zaten bi bok kazanmiyorum bagli sus bak kendi halimize herkesin en azindan evinin onunde 30 40 binden baslayan alet edevati var bunlari ne yapacak bu millet aldirdiniz tesvik diye simdi stacakmiyiz ? Heryer hurdalik olur bu proje ile ben sana soyleyeyim 400 ton bugday deyelim bin donum araxiden cikti ee bu bin donum de tam 10 kalite farkli toprak var benim e donum bi parcam var hayvan gubresi cektiim hep insanlra ciftlik gubresinin faydasini gosterebilmek icin susuz 2980 kg bictik gecenyil komsumun yan parsel de 3 donum o 350 kg donumune aldi ben salak miyim faruk abi ? Cevap bekleyen bir edirneci var ??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Edirneci22, post: 1137291, member: 76866"] Sacmalik resmen baska hicmi isin yok ciftciyle ugrasiyorsun faruk abi ya zaten bi bok kazanmiyorum bagli sus bak kendi halimize herkesin en azindan evinin onunde 30 40 binden baslayan alet edevati var bunlari ne yapacak bu millet aldirdiniz tesvik diye simdi stacakmiyiz ? Heryer hurdalik olur bu proje ile ben sana soyleyeyim 400 ton bugday deyelim bin donum araxiden cikti ee bu bin donum de tam 10 kalite farkli toprak var benim e donum bi parcam var hayvan gubresi cektiim hep insanlra ciftlik gubresinin faydasini gosterebilmek icin susuz 2980 kg bictik gecenyil komsumun yan parsel de 3 donum o 350 kg donumune aldi ben salak miyim faruk abi ? Cevap bekleyen bir edirneci var ?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
***Boş Tarlalar Şirketlere***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt