Ynt: Bölgeniz de Ekinlerin Son Durumu!Hocam sizde haklısınız ama sırf saman pahallanacak diye samancı ve ekin ekenler stokculuk yapacak benim hayvanımı aç bırakacak bana acımayacak ben mi acıyacağım yeri olmadan hayvancılık yapana...Böyle bir gerçek var yapmıyacak ozaman buğday 60 kuruşken 1 liraya saman almaya koşan adama ben acımam samancı acısın ekin ekenler acısın onun haline... ben de ekin üreticisiyim. bir tek balyam olmadı. hayvanım da yok ama bir toplumda yaşıyorsak birbirimizi kollamak zorundayız. üzgünüm ama senin gibi herkes düşünürse vay bu alemde ekmek yemeye çalışana. Ha bana samanım için müracaat edenler arasında senin bahsettiğin grup insanlar (doktor, öğretmen vb) olursa ben de ihtiyacı olana bedava verirken onlardan bir miktar bedel almadan vermem o ayrı bir konu. tabiki taktir herkesin kendine aittir.
Ynt: Bölgeniz de Ekinlerin Son Durumu!
Hocam sizde haklısınız ama sırf saman pahallanacak diye samancı ve ekin ekenler stokculuk yapacak benim hayvanımı aç bırakacak bana acımayacak ben mi acıyacağım yeri olmadan hayvancılık yapana...Böyle bir gerçek var yapmıyacak ozaman buğday 60 kuruşken 1 liraya saman almaya koşan adama ben acımam samancı acısın ekin ekenler acısın onun haline...
ben de ekin üreticisiyim. bir tek balyam olmadı. hayvanım da yok ama bir toplumda yaşıyorsak birbirimizi kollamak zorundayız. üzgünüm ama senin gibi herkes düşünürse vay bu alemde ekmek yemeye çalışana. Ha bana samanım için müracaat edenler arasında senin bahsettiğin grup insanlar (doktor, öğretmen vb) olursa ben de ihtiyacı olana bedava verirken onlardan bir miktar bedel almadan vermem o ayrı bir konu. tabiki taktir herkesin kendine aittir.