Biçerdöver ile nohut hasadı olur mu

Evet nohut biçerdöverle hasat olur. Yeri düz ve taşli değilse en iyi biçerdöverle hasat kolay ve ucuz olur. Bıcerci ayarlarini düzgün yapar ise kirmadan dökmeden tertemiz çikartir. bizim biçerdöverin ajandasinda en temiz cikarma ayarini yazdik. Buğday arpa yulaf nohut biçiyoruz senede yaklasik 15 ile 20 bin arasi biceriz farkli illerde. Ayrica kendimiz nohut ekiyoruz bu sene tohumdan kazik yedik bize azkan diye piç nohut vermisler bilemedik boylanmadi bicerdover toprak kaziyarak alirdi ama iste onca isguc stres derken hata ettik bizde isciye yoldurduk deste seklinde tarlada birakip. Bicerdoverin bicak kolu kayisini sokerek iptal ettik dolap dedigimiz tirmigin zincirini iptal ederek onuda durdurduk. Zipkilara cadir baglayip ust kisminida tirmiga bagladik bicerle destelere yaklasip agzina attik. Ama iste tohumu hem cok pahali aldik hemde kandirildik cikan nohutta az ve kucuk para etmez masrafin yarisi cikarsa iyi

trakkulup.net

Resimler ve ekler

• 20170707_095557.jpg
    20170707_095557.jpg
    5.5 MB · Görüntüleme: 367
  • 20170707_100446.jpg
    20170707_100446.jpg
    5.8 MB · Görüntüleme: 302
  • Beğen
Tepkiler: ANGESTEK
Tarla duz ise vede tasli degilse neden bicmesin elek batur ruzgarlik devir ayari yapiyo onlarda basit isler sadece ayarini bilsin yeter ugrasacak bisey yok bugdayi 14 e biciyosa nohutuda 18 e bicer olay bu

Evet nohut biçerdöverle hasat olur. Yeri düz ve taşli değilse en iyi biçerdöverle hasat kolay ve ucuz olur. Bıcerci ayarlarini düzgün yapar ise kirmadan dökmeden tertemiz çikartir. bizim biçerdöverin ajandasinda en temiz cikarma ayarini yazdik. Buğday arpa yulaf nohut biçiyoruz senede yaklasik 15 ile 20 bin arasi biceriz farkli illerde. Ayrica kendimiz nohut ekiyoruz bu sene tohumdan kazik yedik bize azkan diye piç nohut vermisler bilemedik boylanmadi bicerdover toprak kaziyarak alirdi ama iste onca isguc stres derken hata ettik bizde isciye yoldurduk deste seklinde tarlada birakip. Bicerdoverin bicak kolu kayisini sokerek iptal ettik dolap dedigimiz tirmigin zincirini iptal ederek onuda durdurduk. Zipkilara cadir baglayip ust kisminida tirmiga bagladik bicerle destelere yaklasip agzina attik. Ama iste tohumu hem cok pahali aldik hemde kandirildik cikan nohutta az ve kucuk para etmez masrafin yarisi cikarsa iyi

trakkulup.net
Anladım abi araştırıyorum bakalım daha bulamadım buralarda
Geçmiş olsun

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugün dövdüm gayette iyi oldu. Tablanın önüne branda serdik bıçak şanzımanı kayışını atlattırdım. Desteleri diğrenle attılar. Makina tucano 320 Batör 650 dev/dak kontra ön 20mm arkası tam açık kanola ayarındaki gibi, üst elek 12. çentikte alt elek 4. çentikte rüzgarlık 800 dev/dak motor tam gazda çalıştı. Her makina döver bence zor bişey değil.

• Beğen
Tepkiler: Enessev1m