Arkadaşlar ben biçerdöver işine girmek istiyorum daha önce hiçbir deneyimim yok bu yüzden arıza yapmayacak bir biçer almak istiyorum 7 sene vade ile sıfır new holland 5.80 düşünüyorum önerileriniz nedir yapabilir miyim kazanır mıyım
Para yok ki reis baba mesleği de yok yani benim işim bu olacak biçerim parasını öder mi iş olur mu ben onları merak ediyorumBabam derki param var diye her yere atlama. Kendi işinizi yapın derim.
Paran yoksa daha kötü .bulaşma zordur.hayvancılık zordur.çiftçilik zordur.ticaret yap al sat .daha iyiPara yok ki reis baba mesleği de yok yani benim işim bu olacak biçerim parasını öder mi iş olur mu ben onları merak ediyorum
Yeni alıp, 3 yıl çalıştırıp, 90 binaya geri döndüler.Bu günkü şartlarda çok zor, yeniye hiç kimsenin cesareti yok.7 yıl boyunca çalışıp kazanacağınız para biçerdöverin taksitlerine gider 100-120 bin euroya biçerdöver alıp 6-7 yıl çalıştırıp borcunu ödeyemeyen ve sonunda 45-50 bin euro ya biçeri geri veren veya satan çok tanıdığım var
Belki sana çok kolay geliyor olabilir ama biçerdöver in müşterisi hazırsa para kazanma şansın var ama alırım biçeri düşerim yola nerede tarla biçerim alırım paramı diye düşünüyorsan hiiiiiiç düşünme o iş öyle değil şu zaman da mazot olmuş bilmem kaç para...! biçer mazot canavarı genel olarak 6 silindir motora sahip. İş yoksa para kazanan biriyle ortak ol iş öğren sonrasına bakarsın...Arkadaşlar ben biçerdöver işine girmek istiyorum daha önce hiçbir deneyimim yok bu yüzden arıza yapmayacak bir biçer almak istiyorum 7 sene vade ile sıfır new holland 5.80 düşünüyorum önerileriniz nedir yapabilir miyim kazanır mıyım
TC kaç modelBu saatten sonra biçer almak akıl karı bir iş değil bizdede biçer var TC 56 önceleri piyasaya çalışıyorduk 3 senedir kendimize biçiyoruz rahat ettik .Sıfır biçerin borcu bitene kadar Euro artar biçer aldığının iki katına gelir.Bakımı şöförü mazotu vs masrafından bazen para bile kalmayabilir.
Bende 13 senedir balya makina niyetim vardıArkadaşlar ben biçerdöver işine girmek istiyorum daha önce hiçbir deneyimim yok bu yüzden arıza yapmayacak bir biçer almak istiyorum 7 sene vade ile sıfır new holland 5.80 düşünüyorum önerileriniz nedir yapabilir miyim kazanır mıyım
2006 bu konuda fotoğrafları var://www.trakkulup.net/threads/new-holland-tc56-ile-harman-sezonu.100348/TC kaç model