PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BİÇER DÖVER ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 1254291" data-attributes="member: 1424"><p>Torklu makinada geleneksel debriyaj-vites sistemi yerine tüm hareket tork kolu üzerinden yapılabiliyor. Tek bir kol ile makinayı hızlandırıp yavaşlatabilir veya ileri geri hareket ettirebilirsiniz. Bunun arka planındaki teknoloji detaylarına girmiyorum.</p><p>TC 56 serisi ülkemizde en yaygın ve tutulan serilerden , orta segment nispeten sade sistemlere sahip bir makina , yakıt değerleri biçilen ürünün verimine , parçalı arazi yapısına göre farklılık gösterir ama yakıtı normal değerlerde olduğunu farklı yorelerde kullanan arkadaşlar aktarıyor</p><p>Cs serileri TC serisine göre daha güzel ve işlevsel bir seri , fakat TC kadar yaygın değiller , daha az olduğu için temizini ve satılık olanı bulabilmek için araştırmak zaman alır biraz.</p><p>150 bin civarında bahsettiğiniz modeller maalesef piyasa gerceklerinde bulunamaz. Ya butcenizi biraz daha arttırmaya çalışmalısınız yada farklı modellere yonelmelisiniz.</p><p>Şahsi fikrim o kadar butcem olsaydı o bütçeler için 90 li yıllarda üretilen Mercedes motorlu Claas Dorminatör e yonelirdim. Tabi her bölgenin usta ve servis imkanları farklılık gösterir. Yada bu alternatif uygun değilse butcemi biraz daha arttırıp temiz bir TC 56 ya yonelirdim.</p><p>Biçer alırken hangi yörede kullanılmış , hangi iklimlerde hangi bitkileri hasat etmiş , batos vb aparat takılmış mı öncelikle bunlara bakardım.</p><p>Makina üzerindeki teknik inceleme için öncelikle sahiplerini araştırmaya çalışıp , makinaya nasıl baktıklarını ve nasıl kullandıklarını öğrenmeye çalışırdım.</p><p>İyi bir usta ile detaylı inceleme yaptırmaya çalışırdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 1254291, member: 1424"] Torklu makinada geleneksel debriyaj-vites sistemi yerine tüm hareket tork kolu üzerinden yapılabiliyor. Tek bir kol ile makinayı hızlandırıp yavaşlatabilir veya ileri geri hareket ettirebilirsiniz. Bunun arka planındaki teknoloji detaylarına girmiyorum. TC 56 serisi ülkemizde en yaygın ve tutulan serilerden , orta segment nispeten sade sistemlere sahip bir makina , yakıt değerleri biçilen ürünün verimine , parçalı arazi yapısına göre farklılık gösterir ama yakıtı normal değerlerde olduğunu farklı yorelerde kullanan arkadaşlar aktarıyor Cs serileri TC serisine göre daha güzel ve işlevsel bir seri , fakat TC kadar yaygın değiller , daha az olduğu için temizini ve satılık olanı bulabilmek için araştırmak zaman alır biraz. 150 bin civarında bahsettiğiniz modeller maalesef piyasa gerceklerinde bulunamaz. Ya butcenizi biraz daha arttırmaya çalışmalısınız yada farklı modellere yonelmelisiniz. Şahsi fikrim o kadar butcem olsaydı o bütçeler için 90 li yıllarda üretilen Mercedes motorlu Claas Dorminatör e yonelirdim. Tabi her bölgenin usta ve servis imkanları farklılık gösterir. Yada bu alternatif uygun değilse butcemi biraz daha arttırıp temiz bir TC 56 ya yonelirdim. Biçer alırken hangi yörede kullanılmış , hangi iklimlerde hangi bitkileri hasat etmiş , batos vb aparat takılmış mı öncelikle bunlara bakardım. Makina üzerindeki teknik inceleme için öncelikle sahiplerini araştırmaya çalışıp , makinaya nasıl baktıklarını ve nasıl kullandıklarını öğrenmeye çalışırdım. İyi bir usta ile detaylı inceleme yaptırmaya çalışırdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BİÇER DÖVER ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt