PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
besicilikte, ithalatla, fahiş kazançlar mı elde ediliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1451516" data-attributes="member: 59451"><p>Aynı oyunları yapıyorlar görüntü bu, farklı yerlerden sanki çok iyimiş gibi lanse ediliyor mal getiriliyor, getiren parasını kazanıyor, alan besiye çekiyor masraf ediyor tam yetiştirdi kesime götürecek, işte o zaman dana getirenler bu sefer karkas et geitirir ucuz ucuz, al sana görüntü. hem dana getirir kazanır hem karkas et getirir kazanır.</p><p></p><p>danayı hangi şartla alırım ben olsam, 2-3 yıl dışardan karkas et ithalatı olmayacağı garantisi verilirse alırım bakarım, o zaman riskim olmaz, yoksa ithal dana ucuz diye almam, işin sonunda piyasa ne olacak bilmiyorsunki, kapıları açıverdilermi karkas eti ucuz getiriverdilermi ne yaparım, besiyede devam edemezsin, mecbur ucuza kestireceksindirki bu işime gelmez. ama ülke yönetiyorum iddiasında olanların ve hem dana getiren hem karkas et getirenlerin işine gelir, bu riski almak ne kadar mantıklı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1451516, member: 59451"] Aynı oyunları yapıyorlar görüntü bu, farklı yerlerden sanki çok iyimiş gibi lanse ediliyor mal getiriliyor, getiren parasını kazanıyor, alan besiye çekiyor masraf ediyor tam yetiştirdi kesime götürecek, işte o zaman dana getirenler bu sefer karkas et geitirir ucuz ucuz, al sana görüntü. hem dana getirir kazanır hem karkas et getirir kazanır. danayı hangi şartla alırım ben olsam, 2-3 yıl dışardan karkas et ithalatı olmayacağı garantisi verilirse alırım bakarım, o zaman riskim olmaz, yoksa ithal dana ucuz diye almam, işin sonunda piyasa ne olacak bilmiyorsunki, kapıları açıverdilermi karkas eti ucuz getiriverdilermi ne yaparım, besiyede devam edemezsin, mecbur ucuza kestireceksindirki bu işime gelmez. ama ülke yönetiyorum iddiasında olanların ve hem dana getiren hem karkas et getirenlerin işine gelir, bu riski almak ne kadar mantıklı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
besicilikte, ithalatla, fahiş kazançlar mı elde ediliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt