PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi çiftliği projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 1128628" data-attributes="member: 53734"><p>daha önce gene bu forumda yazmıştım geçmiş konulara bak bence bu forum sayesinde çok şey öğrendik öğrenmeyede devam ediyoruz </p><p></p><p>besici para kazanmaz </p><p>mal alırsın ne ırkı belli ne geçmişi 3-5 tane değilki eş dosttan alasın</p><p>annesi ne babası ne kimin umrunda rengi griden siyaha montofon , az biraz kırmızılık olsa simantal melez vs</p><p>bütün inekçiler danam para etsin misali simmental boğa kullanıyor onlara göre doğruda olsa bence yanlış </p><p>pazardan alınan mallar 18 ayar fiyatına 8 ayar bana göre anne baba kapasitesi ne ki danası ne olcak 140 cm lik inekde doğuruyor pazarda aynı fiyat ama sonuç kesime gidince 8 ayar oluyor sonuç besici para kazanmaz az biraz kalite olsa zaten kesim sonu fiyatına malı verirler adama ben besiciliği kumara benzetiyorum malı al dünyanın yemi iğnesi aşısı tartıda ne geleceği belli değil</p><p>besicinin para kazanması için 50 besi yerine 20 ineğe bakıp dört dörtlük bakmak adım gibi eminim daha çok para bırakır</p><p></p><p>sürekli yurt dışından mal getiremeyeceğini de unutma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 1128628, member: 53734"] daha önce gene bu forumda yazmıştım geçmiş konulara bak bence bu forum sayesinde çok şey öğrendik öğrenmeyede devam ediyoruz besici para kazanmaz mal alırsın ne ırkı belli ne geçmişi 3-5 tane değilki eş dosttan alasın annesi ne babası ne kimin umrunda rengi griden siyaha montofon , az biraz kırmızılık olsa simantal melez vs bütün inekçiler danam para etsin misali simmental boğa kullanıyor onlara göre doğruda olsa bence yanlış pazardan alınan mallar 18 ayar fiyatına 8 ayar bana göre anne baba kapasitesi ne ki danası ne olcak 140 cm lik inekde doğuruyor pazarda aynı fiyat ama sonuç kesime gidince 8 ayar oluyor sonuç besici para kazanmaz az biraz kalite olsa zaten kesim sonu fiyatına malı verirler adama ben besiciliği kumara benzetiyorum malı al dünyanın yemi iğnesi aşısı tartıda ne geleceği belli değil besicinin para kazanması için 50 besi yerine 20 ineğe bakıp dört dörtlük bakmak adım gibi eminim daha çok para bırakır sürekli yurt dışından mal getiremeyeceğini de unutma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Besi çiftliği projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt