İllaki lastik kauçuk altlık olması önemli değil.Onemli olan hayvanın kuru bir altının olmasi.Bu basit bir saman ilede olur,lastik kauçuk ilede.
Simdi lastik yada kauçuk altlık olunca işçilik yokmu?Samanı islatmalari 10 dkka sürüyor temizlemesi de iscilik
Bok var birde samanla birlikte bok kuremek var ben yaptım olanı soyluyom hem bir işe yaramıyor hem bok iki katına çıkıyor.Simdi lastik yada kauçuk altlık olunca işçilik yokmu?
Hayvan bokunun ustune mi yatacak,onu temizlemeyecekmisin.Burda amaç hayvanın rahatiysa lastik, kauçuk,sap,saman hepsi aynı işi görecek
Gel sen onu hayvana sorBok var birde samanla birlikte bok kuremek var ben yaptım olanı soyluyom hem bir işe yaramıyor hem bok iki katına çıkıyor.
Lastik değil, Kauçuktur altlıklar. Araba tekerleği lastiği gibi sert özelliğe sahiptir.Lastik ıslanınca kaymaz mı
En güzeli Talaş'tır. nem ide çeker hayvanı da rahat ettirir. Saman ise ıslaklığı tam olarak götürmez ancak betona yatırmaktan iyidir. Kauçuk tipi Lastikler samandan iyidir ancak maliyeti de vardır. Para ile de olsa Marangoz/Mobilya gibi imalathane/dükkan gibi yerlerde bol miktarda talaş alıp atacaksın, hayvan pisliği ile karışınca da gübre olarak ekilen yerlere atacaksın. İkinci bir alternatif olarak ta ''Kuruluk'' adı altında kurumuş ve elenmiş toz halinde sığır gübresi vardır. Bu her zaman iyi olmaz is ede hayvanın çok pislik bıraktığı yerlere arada bir atılır. Çamur gibi cıvık pisliğinin içinden hayvanın yatmasından iyidir. Ama Hijyenik konusunda Talaş'ın yerini yine tutmaz.
Inegöl'de bir sürü ağaç, orman enteğresi, marongöz mobilya gibi işletmeler var, Eskişehir'teşekkür iki saat bir mesafede ve yollarda düz. Araştırabilirsin...Abi her yerde bulunmaz talaş işi zor
Tabii bir seçmektir. Seçeneklerde imkanlar ölçüsünde işlem görür.Eskişehir merkezde değilim abi ben Afyon Eskişehir arası gittiğine değer mi bilmem
Talaşin tonu kac tldir ki?En güzeli Talaş'tır. nem ide çeker hayvanı da rahat ettirir. Saman ise ıslaklığı tam olarak götürmez ancak betona yatırmaktan iyidir. Kauçuk tipi Lastikler samandan iyidir ancak maliyeti de vardır. Para ile de olsa Marangoz/Mobilya gibi imalathane/dükkan gibi yerlerde bol miktarda talaş alıp atacaksın, hayvan pisliği ile karışınca da gübre olarak ekilen yerlere atacaksın. İkinci bir alternatif olarak ta ''Kuruluk'' adı altında kurumuş ve elenmiş toz halinde sığır gübresi vardır. Bu her zaman iyi olmaz is ede hayvanın çok pislik bıraktığı yerlere arada bir atılır. Çamur gibi cıvık pisliğinin içinden hayvanın yatmasından iyidir. Ama Hijyenik konusunda Talaş'ın yerini yine tutmaz.
Talaşin tonu kac tldir ki?