PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Benim Adım Selanik - Serdar Yıldırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serdar102" data-source="post: 1466717" data-attributes="member: 102003"><p>BENİM ADIM GÜZELYALI</p><p>Ben Bursa Güzelyalı'yım! </p><p>Kabul ettim Selanik'in </p><p>Kardeş şehir olma teklifini</p><p>Benim de tarihteki yerim</p><p>Eskidir Selanik kadar.</p><p>* * * *</p><p>Fikir çubuklarım ulaşır</p><p>Antik çağlara</p><p>Gövde gösterisi de yaparım</p><p>Birlik olup Selanik'le </p><p>Atatürk'ü sevmeyenlere </p><p>Atatürk'ü anlatır</p><p>Sevdiririm Atatürk'ü.</p><p>* * * *</p><p>Ey Atatürk'ü sevmeyen şahıs</p><p>Sen Çanakkale'de bulundun mu? </p><p>Anafartalarda, Conkbayırı'nda</p><p>Atatürk'ün düşmanla nasıl</p><p>Savaştığını gördün mü? </p><p>* * * *</p><p>Büyük Taarruz'da</p><p>Geliyor Mustafa Kemal diye</p><p>Yunan ordusunun </p><p>Arkasına bakmadan</p><p>Nasıl kaçtığını gördün mü? </p><p>* * * *</p><p>Ey geniş yürekli insan</p><p>Yaşıyorsan, bir ailen varsa</p><p>Çocukların varsa</p><p>Atatürk'e borçlusun bunu.</p><p></p><p>SON</p><p></p><p>--------------------------------------- </p><p></p><p>EY TÜRK GENÇLİĞİ</p><p>Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni</p><p>Emanet etti Türk gençlerine</p><p>Türkiye Cumhuriyeti'ni</p><p>Korumalısınız ve kollamalısınız, dedi.</p><p>* * * *</p><p>Kalmadı gözü arkada</p><p>Gençler, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti</p><p>Korudu ve kolladı.</p><p>Cumhuriyet düşmanlarına </p><p>Karşı savaştı ve galip geldi.</p><p>* * * *</p><p>Atatürk Çanakkale'de</p><p>Taşıdı canını cebinde </p><p>Atatürk Çanakkale'de</p><p>Siper etti askere göğsünü </p><p>Dünya tarihinin en karanlık</p><p>Bir buçuk yılında</p><p>Çanakkale'ye saldıran düşmana karşı koydu</p><p>Savaştı, aç kaldı, susuz kaldı</p><p>Yenilmedi, galip geldi</p><p>Bu muhteşem galibiyeti</p><p>Türk Gençliği'ne emanet etti.</p><p>* * * *</p><p>Ey Türk Gençliği,</p><p>Yarın sizin, karanlıkta mı kaybolmak</p><p>Aydınlıkta mı kalmak istiyorsunuz?</p><p>Tercihinizi aydınlıktan yana kullanmalısınız</p><p>Karanlığı kovmalısınız, aydınlıkla buluşmalısınız.</p><p></p><p>SON</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serdar102, post: 1466717, member: 102003"] BENİM ADIM GÜZELYALI Ben Bursa Güzelyalı'yım! Kabul ettim Selanik'in Kardeş şehir olma teklifini Benim de tarihteki yerim Eskidir Selanik kadar. * * * * Fikir çubuklarım ulaşır Antik çağlara Gövde gösterisi de yaparım Birlik olup Selanik'le Atatürk'ü sevmeyenlere Atatürk'ü anlatır Sevdiririm Atatürk'ü. * * * * Ey Atatürk'ü sevmeyen şahıs Sen Çanakkale'de bulundun mu? Anafartalarda, Conkbayırı'nda Atatürk'ün düşmanla nasıl Savaştığını gördün mü? * * * * Büyük Taarruz'da Geliyor Mustafa Kemal diye Yunan ordusunun Arkasına bakmadan Nasıl kaçtığını gördün mü? * * * * Ey geniş yürekli insan Yaşıyorsan, bir ailen varsa Çocukların varsa Atatürk'e borçlusun bunu. SON --------------------------------------- EY TÜRK GENÇLİĞİ Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ni Emanet etti Türk gençlerine Türkiye Cumhuriyeti'ni Korumalısınız ve kollamalısınız, dedi. * * * * Kalmadı gözü arkada Gençler, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti Korudu ve kolladı. Cumhuriyet düşmanlarına Karşı savaştı ve galip geldi. * * * * Atatürk Çanakkale'de Taşıdı canını cebinde Atatürk Çanakkale'de Siper etti askere göğsünü Dünya tarihinin en karanlık Bir buçuk yılında Çanakkale'ye saldıran düşmana karşı koydu Savaştı, aç kaldı, susuz kaldı Yenilmedi, galip geldi Bu muhteşem galibiyeti Türk Gençliği'ne emanet etti. * * * * Ey Türk Gençliği, Yarın sizin, karanlıkta mı kaybolmak Aydınlıkta mı kalmak istiyorsunuz? Tercihinizi aydınlıktan yana kullanmalısınız Karanlığı kovmalısınız, aydınlıkla buluşmalısınız. SON [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Benim Adım Selanik - Serdar Yıldırım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt