Bamya ekmeyi düşünüyorum aranızda bamya yetiştiriciliği yapan var mı?
Ben iki yıl önce denemiştim
Biz yıllarca tohumunu sertifikalı olarak uretmiştik,Artık bıraktık
Dekara verimi ne kadar bamyanın?
Yani uğraşılmaz bamyayla 1 tonu buluyor ama benim hiç hoşuma gitmedi birdaha ekmem
İşçiliği çok zor dışarıdan iş gücü alacaksınız çok para kazandirmaz kendiniz ailenizle yapacaksanız kazanırsınız .
Toptan 5tlye satılıyor diye duydum
1 işçi akşama kadar 25 kilo ancak toplar iki güne bir mutlaka toplamalisin 3 cu gün kaziklasir satamazsin markette 7 15 TL arası boyutuna göre fiyat ...
25 kilo topluyorsa iyiymiş 125tl eder kar bırakır1 işçi akşama kadar 25 kilo ancak toplar iki güne bir mutlaka toplamalisin 3 cu gün kaziklasir satamazsin markette 7 15 TL arası boyutuna göre fiyat ...
Benim tavsiyem küçükken toplayıp ipte kurutun 10-11 kg yaş 1 kilo kuru oluyor kurusunu istediğin zaman satarsın akmaz kokmaz
Haklısın ama kurutması da ayrı dert kardeş
Daha olmadı bi odaya kur bi soba git kepsuttan sar bi romörk odun yap odayı 50 derece 3 günde kurur [emoji1][emoji1]
Hocam bu 1 ton yaş bamya herhalde. Tüccara-alıcıya ne kadar satılıyor bu bamyalar ? 5TL gibi rakamlara kilosu satılıyorsa müthiş para ama işte dediğiniz gibi bamya çok zor iş dikeni çalısı eğilmesi kalkması bitmez diyorlar.Yani uğraşılmaz bamyayla 1 tonu buluyor ama benim hiç hoşuma gitmedi birdaha ekmem