PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Balya yükleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aspir" data-source="post: 1141295" data-attributes="member: 30918"><p>Bu asansör tip cekili makinayi 3 sezondur kullaniyoruz digerine göre avantajlari var her yöne dönerek balyayi toplayabiliyor, hareketi tekerden aliyor, yalniz videodaki gibi tek kisi römorkun üzerinde dizmeye yetistiremiyor ideal iki kisi olmali yoksa tek kisi ile cok agir gitmek zorunda kaliyor traktör,egimli arazilerde fazla egimli olmamak sarti ile iki tekerli römorklada calisiyor, römorkun istedigin yerine monte edebiliyorsun , Ben tavsiye ederim fena makine degil, aslinda bu tarz makineler de demode oldu cünki tekrar balyayi yerine elle indiriyorsun, bu sene Balya toplama makinesi sordum Izmir Ziraate 126 balya stacker 88 bin tl fiyat söylediler su an icin cok pahali </p><p>senede toplam ot , sap 5- 6 bin balya atiyoruz onun icin degmez , ona o parayi verene kadar isciligi azaltmak icin büyük balya makinesi alirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aspir, post: 1141295, member: 30918"] Bu asansör tip cekili makinayi 3 sezondur kullaniyoruz digerine göre avantajlari var her yöne dönerek balyayi toplayabiliyor, hareketi tekerden aliyor, yalniz videodaki gibi tek kisi römorkun üzerinde dizmeye yetistiremiyor ideal iki kisi olmali yoksa tek kisi ile cok agir gitmek zorunda kaliyor traktör,egimli arazilerde fazla egimli olmamak sarti ile iki tekerli römorklada calisiyor, römorkun istedigin yerine monte edebiliyorsun , Ben tavsiye ederim fena makine degil, aslinda bu tarz makineler de demode oldu cünki tekrar balyayi yerine elle indiriyorsun, bu sene Balya toplama makinesi sordum Izmir Ziraate 126 balya stacker 88 bin tl fiyat söylediler su an icin cok pahali senede toplam ot , sap 5- 6 bin balya atiyoruz onun icin degmez , ona o parayi verene kadar isciligi azaltmak icin büyük balya makinesi alirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Balya yükleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt