Ynt: balya sorunu
kardeş önce ilgine teşekkür ederim ben ilk önce LS2008_-_Addon_Stroh_based_on_GM_Map.exe modunu kuruyor sonrada LS2008_-_Addon_Stroh.exe bu modu kuruyorum kodları da Map01.i3d ye ekliyorum böyle yapınca hata raporu gönderme diyor (game.exe hatası) böyle olunca bende sadece LS2008_-_Addon_Stroh.exe bu modu kuruyorum sonra kodları giriyorum böyle olunca biçer arkadan saman veriyor ama bu kez de balya makinaları balya yapmıyor.
Not:Hiç mod falan kurmadan ot balyası yapabiliyordum daha önce şimdi bu modları yükleyince ot balyasıda yapmıyor.Hata nerede olabilir ayrıca girdiğim kodlar.
Folgende Zeilen bei <Files> einfügen:
<File name='strawSwath' filename='textures/foliage/strawSwath_diffuse.png' relativePath='true'/>
<File name='strawSwathDensity' filename='map01/strawSwath_density.png' relativePath='true'/>
<File name='strawShader' filename='shaders/wheatFoliageShader.xml' relativePath='true'/>
Folgende Zeilen bei <Materials> einfügen:
<Material name='strawSwathMaterial' ambientColor='1 1 1' customShader='strawShader'>
<Texture name='strawSwath'/>
<CustomParameter name='alphaBoostStartEndMax' value='20 42 0.6 0'/>
</Material>
Folgende Zeilen bei <Layers> einfügen:
<FoliageLayer name='strawSwath' densityMap='strawSwathDensity' numDensityMapChannels='1' material='strawSwathMaterial' cellSize='8' viewDistance='80' terrainOffset='0' objectMask='4294967280' atlasSize='1' plantThreshold='0.5' numBlocksPerUnit='1.8' width='0.9' height='0.9' heightVariance='0.2' horizontalPositionVariance='0.2' growthNumStates='0' growthStateTime='0'/>