PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinası icin traktör secimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aslan60aslan" data-source="post: 1130570" data-attributes="member: 77252"><p>Vallaha abi seninkininde baya derti varmis benim motorun o kadar sikintisi yok temiz yani sadace biraz duman atiyor. Vallaha bu yazdiklarindan sonra degistirmeyi dusunuyorum ama 70 lik dusunuyorum ali abi temiz birsey bulursam birde 2014 model ultra 65 var ls 70 ile ne farki vardir acaba hangisi daha seri olur .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aslan60aslan, post: 1130570, member: 77252"] Vallaha abi seninkininde baya derti varmis benim motorun o kadar sikintisi yok temiz yani sadace biraz duman atiyor. Vallaha bu yazdiklarindan sonra degistirmeyi dusunuyorum ama 70 lik dusunuyorum ali abi temiz birsey bulursam birde 2014 model ultra 65 var ls 70 ile ne farki vardir acaba hangisi daha seri olur . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinası icin traktör secimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt