PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinası icin traktör secimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Rıza ÇİÇEK" data-source="post: 1130490" data-attributes="member: 58567"><p>Kardesim oncelikle burda bulunma amacimiz elimizden geldigince yardimci olmak. Ben motoru 3 yin once 2008 model 21250 tl ye aldim aldigim galeri silindir kapaginin catlak oldugunu ve kendisinin degistirdigini soyledi. Motoru aldik 5 6 ay sonra sezona girdik. Sezon ortasinda debriyaj siyirdi newholland servisinde söktürdük çakma balata yapmislar oda parcalanmis mecburen orjinal set alip degistirdik. O sekilde calisiyorum ama yanimda 5 litrelik su bidonu nezaman hararet yukselse su takviye ediyorum su eksiliyo ama ne yaga veriyo ne baska yerden kaciriyo su biyerlere gidiyo ama mechul. O sekilde sezon bitti ama hararet olayi iyice artti yine newholland servisinde söktürdük conta yanik diye. Silindir kapagi 3 yerden catlak cikti yeni silindir kapagi yeni subaplar takildi ama motorda randuman yok. Sinirlendim baska bi tamirciye bida söktürdüm silindir kapagi taslanmadan takildigi icin tam oturmamis kapak söküldü taslamaya gitti o arada turbonun gidik oldugunu farkettik turboyuda söktürüp turbocuya verdik bu arada enjektorler pompaciya gitti. Turbo benden once uydurma biyerde islem görmüs aynisi bulunmamis uydurma parcalar konmus paller olmasi gerekenden 3 mm ufak cikti. Termostat degisti orjinali yerine sipiral tasla kenarlari taslanip yerine uydurulmus bi termostat cikti. Grank kecesi yag kaciriyodu gitmisken oda degissin dedik söktürdük orjinal kece aldik orjinal kece yerine olmadi yeri tornada buyutup baska kece takmislar haliyle bizde uydurma taktik. Motoru hazirlayip sezona girdik ama motor en az 1.5 vites artti. Cok memnun oldum hersey yolunda giderken yine hararet yukselmeye basladi o sekilde sezonu bitirdik sezon sonu takasta plus 80 aldim. Aslinda suc motorda degil eski sahibinde her yer uydurma cikti. Senin motorun hasbaysiz otu rahat yapar tabi temizse ama cok sey beklemeden degistir. 80 ile 70 motor ve govde olarak ayni sadece turbo ve pompadan gucu yukseltiliyo. Yani elindeki ekipman 80 e buyuk gelirse 70 e de buyuk gelir. Benim niyetimde 70 almakti sonra buyuk olsun garanti olsun dedim nasil olsa ayni para sayilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Rıza ÇİÇEK, post: 1130490, member: 58567"] Kardesim oncelikle burda bulunma amacimiz elimizden geldigince yardimci olmak. Ben motoru 3 yin once 2008 model 21250 tl ye aldim aldigim galeri silindir kapaginin catlak oldugunu ve kendisinin degistirdigini soyledi. Motoru aldik 5 6 ay sonra sezona girdik. Sezon ortasinda debriyaj siyirdi newholland servisinde söktürdük çakma balata yapmislar oda parcalanmis mecburen orjinal set alip degistirdik. O sekilde calisiyorum ama yanimda 5 litrelik su bidonu nezaman hararet yukselse su takviye ediyorum su eksiliyo ama ne yaga veriyo ne baska yerden kaciriyo su biyerlere gidiyo ama mechul. O sekilde sezon bitti ama hararet olayi iyice artti yine newholland servisinde söktürdük conta yanik diye. Silindir kapagi 3 yerden catlak cikti yeni silindir kapagi yeni subaplar takildi ama motorda randuman yok. Sinirlendim baska bi tamirciye bida söktürdüm silindir kapagi taslanmadan takildigi icin tam oturmamis kapak söküldü taslamaya gitti o arada turbonun gidik oldugunu farkettik turboyuda söktürüp turbocuya verdik bu arada enjektorler pompaciya gitti. Turbo benden once uydurma biyerde islem görmüs aynisi bulunmamis uydurma parcalar konmus paller olmasi gerekenden 3 mm ufak cikti. Termostat degisti orjinali yerine sipiral tasla kenarlari taslanip yerine uydurulmus bi termostat cikti. Grank kecesi yag kaciriyodu gitmisken oda degissin dedik söktürdük orjinal kece aldik orjinal kece yerine olmadi yeri tornada buyutup baska kece takmislar haliyle bizde uydurma taktik. Motoru hazirlayip sezona girdik ama motor en az 1.5 vites artti. Cok memnun oldum hersey yolunda giderken yine hararet yukselmeye basladi o sekilde sezonu bitirdik sezon sonu takasta plus 80 aldim. Aslinda suc motorda degil eski sahibinde her yer uydurma cikti. Senin motorun hasbaysiz otu rahat yapar tabi temizse ama cok sey beklemeden degistir. 80 ile 70 motor ve govde olarak ayni sadece turbo ve pompadan gucu yukseltiliyo. Yani elindeki ekipman 80 e buyuk gelirse 70 e de buyuk gelir. Benim niyetimde 70 almakti sonra buyuk olsun garanti olsun dedim nasil olsa ayni para sayilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya makinası icin traktör secimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt