PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Rusya ve Ukrayna bize gıda ürünlerini piyasa fiyatından %25 aşağısına verecek"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delikurt067" data-source="post: 1428257" data-attributes="member: 54073"><p>Bilgide eksiklik var gibi... Burada bahsedilen kâr 2021 yılı için, Gübretaş'ın 2020 ve 2021 yılı için faaliyet raporlarına baktığımız zaman gübre satışında azalma yok tam tersine artış var. 2022 yılı için düşüş olabilir.</p><p>Yine 2021 3. Çeyrek Faaliyet Raporuna baktığımız da Gübretaş'ın İran'daki fabrikası olan Razi ve ortaklarına ilişkin bilgide "2021 yılı ilk 9 ayında 728.661 ton ürün satılarak 1.493.252.809 ₺ hasılat elde edilmiştir." denilmektedir. Yıl sonu faaliyet raporunda ise Razi ile ilgili bir bilgi yok (Yada ben göremedim), ne kadar kâr ettiği meçhul.</p><p></p><p>[ATTACH=full]69380[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p></p><p>Tarım Kredi > Gübretaş bunlar tüccar mantığı (aslında tüccardan daha fazla art niyetli oldukları için tüccara haksızlık etmeyelim) ile hareket ediyorlar amaçları daha çok para kazanmak. Çiftçi kazanmış, kaybetmiş batmış umurlarında değil...</p><p></p><p>Daha öncede yazmıştım Türkiye'de gübre piyasasını Tarım Kredi aracılığı ile Gübretaş belirler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delikurt067, post: 1428257, member: 54073"] Bilgide eksiklik var gibi... Burada bahsedilen kâr 2021 yılı için, Gübretaş'ın 2020 ve 2021 yılı için faaliyet raporlarına baktığımız zaman gübre satışında azalma yok tam tersine artış var. 2022 yılı için düşüş olabilir. Yine 2021 3. Çeyrek Faaliyet Raporuna baktığımız da Gübretaş'ın İran'daki fabrikası olan Razi ve ortaklarına ilişkin bilgide "2021 yılı ilk 9 ayında 728.661 ton ürün satılarak 1.493.252.809 ₺ hasılat elde edilmiştir." denilmektedir. Yıl sonu faaliyet raporunda ise Razi ile ilgili bir bilgi yok (Yada ben göremedim), ne kadar kâr ettiği meçhul. [ATTACH type="full" alt="Adsız.png"]69380[/ATTACH] Tarım Kredi > Gübretaş bunlar tüccar mantığı (aslında tüccardan daha fazla art niyetli oldukları için tüccara haksızlık etmeyelim) ile hareket ediyorlar amaçları daha çok para kazanmak. Çiftçi kazanmış, kaybetmiş batmış umurlarında değil... Daha öncede yazmıştım Türkiye'de gübre piyasasını Tarım Kredi aracılığı ile Gübretaş belirler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Vahit Kirişci: "Rusya ve Ukrayna bize gıda ürünlerini piyasa fiyatından %25 aşağısına verecek"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt