PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Bağımsız Goble Seçimi - Hangi marka?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1442760" data-attributes="member: 16201"><p>yaylı alırsan matris yada doğanlar güzel yalnız matrislerde yay atma problemi olduğunu duydum.Doğanlarda bu probleme karşı önlem almışlar.Bana kalırsa plastik takozlu al ondada esneme oluyor daha kara düzen.Onda da Efe öneririm emsallerinden pahalı ama kalite.İlgi texas bölgemde ve köyümde var bacaklarda destek yok dış ayaklarda özellikle yamulya yapıyor çok sayıda yamulmuş ayaklı ilgi texas gördüm.Kendimde kolsuz pars var ama sevmedim.Yarın değiştirsem efe panter modeli alırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1442760, member: 16201"] yaylı alırsan matris yada doğanlar güzel yalnız matrislerde yay atma problemi olduğunu duydum.Doğanlarda bu probleme karşı önlem almışlar.Bana kalırsa plastik takozlu al ondada esneme oluyor daha kara düzen.Onda da Efe öneririm emsallerinden pahalı ama kalite.İlgi texas bölgemde ve köyümde var bacaklarda destek yok dış ayaklarda özellikle yamulya yapıyor çok sayıda yamulmuş ayaklı ilgi texas gördüm.Kendimde kolsuz pars var ama sevmedim.Yarın değiştirsem efe panter modeli alırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Bağımsız Goble Seçimi - Hangi marka?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt