diger tip nasil oluyorHayırlı olsun neden diğer tip ayak yapısını tercih etmediniz
diger tip nasil oluyor
İtalyan ayak aysan demek istemiş. Fuarda baktık sağlam ayak kırılmaz dedik italyan ayağa göre daha çok kırılıyor dediler.
Hayırlı uğurlu olsun. Nadasa ilkine çekerken çok rahat edeceksiniz diye düşünüyorum.
Fotodaki matris yaylı nasıl dır aysan ayakların yaptığı işi yapıyormu işçiliği ve malzeme si nasılFoto daki üstten yaylı bu aysan ların yaptığı işi yaparmıEkli dosyayı görüntüle 27814
Bence matris daha iyi yapar goblesi filan cok guzel işçilik yapiyorFoto daki üstten yaylı bu aysan ların yaptığı işi yaparmıEkli dosyayı görüntüle 27814
Tohum yatağı hazırlığı olarak nasılBence matris daha iyi yapar goblesi filan cok guzel işçilik yapiyor
Merdanelilerinden al onlar daha güzel hazirlar tohum yataginiTohum yatağı hazırlığı olarak nasıl
Ben mısır ekeceğim yerleri aysan çekip ekiyorum onun yerine bu matrisi çekmek istesem hangisinin hazırlaması iyi olurMerdanelilerinden al onlar daha güzel hazirlar tohum yatagini
Bence matrisin daha iyi olur ama pistonlu merdanesi olacakBen mısır ekeceğim yerleri aysan çekip ekiyorum onun yerine bu matrisi çekmek istesem hangisinin hazırlaması iyi olur
Çalışma vidyosunu izleye bileceğimiz bi yer varmı acabaBence matrisin daha iyi olur ama pistonlu merdanesi olacak
70 beygirlik traktör e kaç ayak kullanılmalı
Attigim linkte var abi tohum yatagini cok guzel hazirliyorÇalışma vidyosunu izleye bileceğimiz bi yer varmı acaba