CUMARTESİ SABAHI AYDINLARI SARMAYA BAŞLADIK. HACI BANA VERYODU BENDE sırtımda romağa götyodum yardıma gelen arkadaşımda romakta dizdi vs. biraz uraştık. normalde sarmıcaktık ama kamyon bizim avluya girmediği için romaklara sardık. dışarı çıkardık akşamda aydını alan adam geldi kamyonla merkezde sarcaz dedi hacı verdi sövmeyi adama adamda haklısın abi haklısın fln yalakalık yapyo hacı baya kafası attı romağın tekide emanetti zaten. herneyse gece göttk tn75da ve td65s ile
çuvalın teki yolda düşmüş köye gelen bi tanıdık çuvalı atmış bagaja gettı kavaye
evet başlayalım..
aydınların durduğu yer
2 yaşında kardeşler çok saldırganlar ama avluda sakinler hep.
alett fenaa
2.romork bu köyden birisinin.
hacının şahin 98model tertemiz. daha 44binde ;D ;D
alet gerginn ;D ;D
o emanet romağı almak için geldiydim asfalttan tuğlalara doğru 3len bi döndüm sağ taraf nerdeyse kalkıyodu frene bi asıldım sonra arkadaş ön camı öptü ;D ;D
buda ilk sardımız romork. bu bizim eski olan romak örs yapımı 76 model 2000 yılında kapakları yapılmış salak adam kırmızıya boyayıp tınaz fln yazmış sop-*-sa
misafir olcak varsa bi tavuk horoz halledirik giderkende kolunun altına 1 tavuk sıkıştırırm ;D ;D
buda gübre fiyatları
şoforlümü konuşturdum *098*-
tente satılıktır. plastiği 100tl
TN75DA oap*-s
abbas yolcu *098*-
bu sabah
çuvalın teki yolda düşmüş köye gelen bi tanıdık çuvalı atmış bagaja gettı kavaye
evet başlayalım..
aydınların durduğu yer
2 yaşında kardeşler çok saldırganlar ama avluda sakinler hep.
alett fenaa
2.romork bu köyden birisinin.
hacının şahin 98model tertemiz. daha 44binde ;D ;D
alet gerginn ;D ;D
o emanet romağı almak için geldiydim asfalttan tuğlalara doğru 3len bi döndüm sağ taraf nerdeyse kalkıyodu frene bi asıldım sonra arkadaş ön camı öptü ;D ;D
buda ilk sardımız romork. bu bizim eski olan romak örs yapımı 76 model 2000 yılında kapakları yapılmış salak adam kırmızıya boyayıp tınaz fln yazmış sop-*-sa
misafir olcak varsa bi tavuk horoz halledirik giderkende kolunun altına 1 tavuk sıkıştırırm ;D ;D
buda gübre fiyatları
şoforlümü konuşturdum *098*-
tente satılıktır. plastiği 100tl
TN75DA oap*-s
abbas yolcu *098*-
bu sabah