Arkadaşlar ayçiçek faturalarını teslim ettikten sonra desteklemesini almayan varmı?tarihi hakkında bilgisi olan varmı
yarin yatiyor altidan sonra tc tc 6 ve 8 olanlar yarin digerleri 1 haziranda yatacak
Bizde ayçiçegi desteklerini bekliyoruz bu yıl salladılar bayram dan sonra artık her halde ayçiçekleri çiçek açacak paralar yok daha
Arkadaşlar mart ayında ayçiçek faturası teslim edenler desteklemelari yattımı.Askıya çıkalı bayağı oldu çünkü.
baktınız mı yatmış mı? Benim tc sonu 4 ben baktım yatmamışTC kimlik no 2 ile biten bir arkadaşıma ayçiçegi destekleri geçen hafta yatmış. Benim 8 ile bitiyor ya bu akşam 18 den sonra yada gelecek hafta yatar diye tahmin ediyorum
Evren sertifikalı buğday tohum destegini aldınızmı son durum ne.baktınız mı yatmış mı? Benim tc sonu 4 ben baktım yatmamış
Evren sertifikalı buğday tohum destegini aldınızmı son durum ne.
Bazı sitelerde aldık ödeme başladı diye yazanlar var inşallah bi an önce ödeme başlar.Onlardan da bir haber yok abi söylentiye göre ekim kasım gibi tohum desteği yatacakmış
Ben şehir dışında olduğum için bakamadım. Ayrıca tohumluk desteği de vardı onuda alamadık gelen para ile mazot alırız hesapları yaptık olmadı. En azından bir bilgi olsaydı da bizde hesabimizi bu duruma göre yapsaydık.baktınız mı yatmış mı? Benim tc sonu 4 ben baktım yatmamış