PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
AYÇİÇEĞİNE YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMASI#24Mayıs2017##
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1133960" data-attributes="member: 106"><p>Gürcan kardeşim maşallah diyelim.Rabbim bol bereket versin.bu yıl ayçiçeklerin de yapraklarda buzüşme pıoneer LC 108 lerde de var.hatta çok ilginçtir sanay çeşidinde de var.tohumların genetigiyle ilgili olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca interwix kullmadığımız halde yapraklarda hafif bir sarımtraklık sozkonusu bazı alanlarda.inşallah yarın ve öbürgünkü kuvvetli yağışlar ile daha iyi olur diye ümitediyorum.</p><p> Ayrıca bende bu gün pıtrak olan yerlerde intervix uygulaması yaptım yaklaşık 40 dönüm de.ayrıca Borilen olive uyguladım.dönümé 200 cc. Geçen yıl ki denemelerinde.Yağ oranını 3 puan arttırmışti.bor minerali uygulama yapmamın dayanagi:Sabancı Üniversitesinde yapılan toprak mineral araştırmalarında Türkiyede kırklareli ili etrafındaki araziler Bor minerali açısından en eksik olduğu tespit edilmiş. Bu sebepten dolayı kullandım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1133960, member: 106"] Gürcan kardeşim maşallah diyelim.Rabbim bol bereket versin.bu yıl ayçiçeklerin de yapraklarda buzüşme pıoneer LC 108 lerde de var.hatta çok ilginçtir sanay çeşidinde de var.tohumların genetigiyle ilgili olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca interwix kullmadığımız halde yapraklarda hafif bir sarımtraklık sozkonusu bazı alanlarda.inşallah yarın ve öbürgünkü kuvvetli yağışlar ile daha iyi olur diye ümitediyorum. Ayrıca bende bu gün pıtrak olan yerlerde intervix uygulaması yaptım yaklaşık 40 dönüm de.ayrıca Borilen olive uyguladım.dönümé 200 cc. Geçen yıl ki denemelerinde.Yağ oranını 3 puan arttırmışti.bor minerali uygulama yapmamın dayanagi:Sabancı Üniversitesinde yapılan toprak mineral araştırmalarında Türkiyede kırklareli ili etrafındaki araziler Bor minerali açısından en eksik olduğu tespit edilmiş. Bu sebepten dolayı kullandım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
AYÇİÇEĞİNE YAPRAK GÜBRESİ UYGULAMASI#24Mayıs2017##
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt