Grandtstar ne kadar suan grandslam ne kadar? Ben grandstarin cok faydasini gordum gecen sene ara capasi cekemedik yagislardan ama ot gelmedi bence deger ...Arkadaşlar, orijinal Granstar (yayıcı+ yapıştırıcı) bu sene çok pahalanmış. Ayçiçeğine kullanmak için muadili olan grandslam tarzı ilaçlar kullanılabilir mi? ( Agrofarm) Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim...
Granstar: 50 ₺Grandtstar ne kadar suan grandslam ne kadar? Ben grandstarin cok faydasini gordum gecen sene ara capasi cekemedik yagislardan ama ot gelmedi bence deger ...
Pioneer le119 gibi ayçiçeği tohumu için Granstar kullanılıyor. Daha önce kullanmadım. Pıtrak için de 4-5 Gr/da öneriliyor. Ben pahalı olduğu için grandslam düşünüyorum
Denemeden bilemezsiniz biz yıllardır buğdaya kullandirtiyoruz muadillerini hiç bir sıkıntı yaşamadık.Sözünüze katılıyorum ama bence her üründe geçerli bir söz değil.Granstarin yanına adı sani belli bir firmanın ürününü kullanıp deneyin hem paranız yabancıya gitmez hemde fark olmadığını görürsünüz.Bir söz var ''ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim'' diye...
Kaldı ki orjinal granstarın dekara maliyeti 4 lira...Çok da pahalı değil. Aldığınız çakma ilaç otu öldürmezse eğer, ortaya çıkacak diğer maliyetlerin hesabı en az 40 lira..
Granstar: 50 ₺
Grandslam:16 ₺
Granstar 32 muadili 15 yer Ankara Ulus İnci TarımBir ay önce 25-30 tl idi baya zam gelmiş anlaşılan
Granstar 32 muadili 15 yer Ankara Ulus İnci Tarım
Granstar ı 4-4,5-5 gr kullanıyorlar fakat 4 gr ve üzeri dozlarda ilaç atarken sıraların üst üste binmemesine dikkat etmek gerekli ve ayrıca başlanırken yastıklama yapılmalı ilaç atarak dönülmemelidir. Aşırı dozdan kafaları yanar çiçek normal şekilde büyür fakat kafa yapamaz.
Domuz pıtrağında etkili midir ?
4-4, 5-5 derken çift uygulama mı yapmak gerekir