Altı yaş ise aysan. Yaşlıkta sorun yoksa kazayağı veya tiller.Kolay gelsin. Kazayağı yerine bundan kullanmayı düşünüyoruz. Nasıl olur kullanımı yakıtı fikir verebilir misiniz?
Kazayağı ile altı eşelemeye gerek yok daha kötü oluyor domuz boku gibi kesek çıktımı zor erir.Süper olmuş biz kazayağı çekiyox çok ağır yerler mazota çalışıyoz
Teşekkürler hacı abim. Kasım ayında sürüldü yaklaşık 5aydan beri bir işlem yapılmadı kışın çok yağışlı geçti şuan üstü beton gibi altı ağır. Kazayağı ile kötü oluyor. Hafif işçilikte aysan iyi o sebeple tavsiye ederim.Maşallah. Kolay gelsin Gürcan kardeşim.
Tarla daha önce pulluklamı sürülüp bırakıldı,o kadar otu güzel iş yapıyor aysan . bizim burda hiç kullanıp bildiğimiz bi alet değil aysan kazayından daha işlevsel .
Batarrr bu fotolardaki yerler de beton gibi 2gidip geldim 3.ye çat etti baştaki bir ayağı kırdım ama olacak o kadar.Aysan bizim yerlerde 1 santim bile batmaz o yüzden kazayağı ardından çampara
İlacı karıştırmak için merdaneli aysanKolay gelsin Aysanın ardından ikinci bı işlem daha yapılacak mı
Amin abim kolay gelsin sanada.Bereketli olsun Gürcan, biz henüz tillere yeni başladık. Kısmetse bir hafta sonra tohum yatağı hazırlığı yaparız. Yerler çok ağır, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Batarrr bu fotolardaki yerler de beton gibi 2gidip geldim 3.ye çat etti baştaki bir ayağı kırdım ama olacak o kadar.
Gürcan ağa kolay gelsin,fazla zorlama emektari21li aysanların merdaneleri toplayıp denedim. Benim hoşuma gitti ağır değil tam tavında.Ekli dosyayı görüntüle 26072Ekli dosyayı görüntüle 26073Ekli dosyayı görüntüle 26074Ekli dosyayı görüntüle 26075Ekli dosyayı görüntüle 26076Ekli dosyayı görüntüle 26077
Biz kazık çekiyoz sürüyoz aysan çekiyoz bu sene işimiz zorBatarrr bu fotolardaki yerler de beton gibi 2gidip geldim 3.ye çat etti baştaki bir ayağı kırdım ama olacak o kadar.
Eyvallah agam, üzmüyorum üzersem oda beni üzer. Üzülen babam olur sıkıntı olur [emoji2]Gürcan ağa kolay gelsin,fazla zorlama emektari