PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği ekilecek tarlaya ot ilacı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1448668" data-attributes="member: 25443"><p>Bizde daha ekemedik</p><p>Benzer sorun bizedede var</p><p>Otlar tohum yapmadan birşeyler yapmam lazım</p><p>Yeni karıştırdım tiller ile yerleri daha önce 12 no pulluk ile sürülmüştü</p><p>Ben yeşil öldüren düşünüyorum ilac ismi yok aklımda bu gün konuştuk arkadaş ile 100 dnm 3000 tl civarı hesapladik</p><p>Tabi bu yeşil öldüren uygun olanları var bizde devamlı kullananlar var</p><p>Aslında su an sıkıntı olan otlar yabani yulaf karaçim hardal yani kış otu</p><p>Ama esas sorun olacak yaz otları pıtrak sirken daha görünmüyor ama hepsini ayni anda ilaçlama imkani yok</p><p>Corvet türü ilaç kullanma soruşturmadan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1448668, member: 25443"] Bizde daha ekemedik Benzer sorun bizedede var Otlar tohum yapmadan birşeyler yapmam lazım Yeni karıştırdım tiller ile yerleri daha önce 12 no pulluk ile sürülmüştü Ben yeşil öldüren düşünüyorum ilac ismi yok aklımda bu gün konuştuk arkadaş ile 100 dnm 3000 tl civarı hesapladik Tabi bu yeşil öldüren uygun olanları var bizde devamlı kullananlar var Aslında su an sıkıntı olan otlar yabani yulaf karaçim hardal yani kış otu Ama esas sorun olacak yaz otları pıtrak sirken daha görünmüyor ama hepsini ayni anda ilaçlama imkani yok Corvet türü ilaç kullanma soruşturmadan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği ekilecek tarlaya ot ilacı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt