Ayçiçeği ekecegim yerlere su tutma ozelligi ve organik madde artirimi icin 15 gün önce dekara 3.5 litre hümik asit attim ve ustune yagmur yagdi. simdi aysan veya mini tiller cekmek istiyorum, komsu tarlalar hazirladi bile yerleri fakat benim tarlalarim 3-4 parmak alti yumusak camur ve tarlalarimi hazirlayamiyorum. keske yeri hazirlayacagim gun humik asit atsaydim. topragin alti nemini hiç salmamasi yeri hazirlamama engel oluyor. çamurlu topaçlıda olsa bugün bende yerlerimi hazırlamaya başlıyacam.
Aysan 4 parmak altindaki topragi uste cikardigi icin camur çıkarıyor ve çıkan çamur kuruyup taş gibi oluyor... topragin 3 parmak üstü kuru oldugu icin aysan cekmeyip elimdeki sifir uzun 110 diş tirmiklar ile yerlerimi karistirip eksem diyorum cunku tirmik camur çıkarmiyor ve yerlerimde de otta yok zaten, sizce nasıl olur?
Aysan 4 parmak altindaki topragi uste cikardigi icin camur çıkarıyor ve çıkan çamur kuruyup taş gibi oluyor... topragin 3 parmak üstü kuru oldugu icin aysan cekmeyip elimdeki sifir uzun 110 diş tirmiklar ile yerlerimi karistirip eksem diyorum cunku tirmik camur çıkarmiyor ve yerlerimde de otta yok zaten, sizce nasıl olur?
Son düzenleme: