PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Asmin Buğday ve Galeteya Buğday Ekimi Yapan Var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="azoxystrobin" data-source="post: 1134084" data-attributes="member: 58522"><p>Olmaz mı hiç. Geçen sene 700 kg ları geçti. Önümüzdeki sene kendim de bu çeşitten ekmeyi düşünüyorum. </p><p></p><p>Piyasada Hamza ismi dolaşıyor. Hatta ben de tereddütte kaldım. Acaba Hamza ile Asmin aynı çeşit mi diye.. Biraz önce tohumun firma sahibine mesaj attım telden.. Cevap gelmedi henüz ama siz yazınca iş açığa çıkmış oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="azoxystrobin, post: 1134084, member: 58522"] Olmaz mı hiç. Geçen sene 700 kg ları geçti. Önümüzdeki sene kendim de bu çeşitten ekmeyi düşünüyorum. Piyasada Hamza ismi dolaşıyor. Hatta ben de tereddütte kaldım. Acaba Hamza ile Asmin aynı çeşit mi diye.. Biraz önce tohumun firma sahibine mesaj attım telden.. Cevap gelmedi henüz ama siz yazınca iş açığa çıkmış oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Asmin Buğday ve Galeteya Buğday Ekimi Yapan Var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt