Tahıl ekim alanlarında 3 milyon hektar azalma var, buğday 8 den 6 ya, diğerleri 7 den 6 ya geriledi, hububat ise 2 den 0.9 milyon ha oldu.Hayvan varlığı da azaldı, doğal seleksiyon yapıyoruz, iyileri bırakıyoruz.Neolitik döneme geri mi dönüyoruz? ''Yeni Hattuşa'' diye Hitit kentleri mi kuracağız? Çok güzel sıçan yuvası oluyor,çocukluktan hatırlıyorum.Saman fiyatları da artar gari.Hayvana mı yedirelim,ev mi yapalım?
Umut kardeşim iyi ki tekrar geldin.
Abi bu bilgileri nereden buldun ve ne zamana göre azaldı birde insan nüfüsü artarken tarım alanları azalıyor verim artışı var ama bu gıt gıde daha kötü bir hal almazmıTahıl ekim alanlarında 3 milyon hektar azalma var, buğday 8 den 6 ya, diğerleri 7 den 6 ya geriledi, hububat ise 2 den 0.9 milyon ha oldu.Hayvan varlığı da azaldı, doğal seleksiyon yapıyoruz, iyileri bırakıyoruz.
Deprem bölgesinde olduğumuzdan çelik konstrüksiyon tercih ediyoruz.
Forumumuzun tecrübeli üyeleri hatamız varsa düzeltir.Geçen yıllara göre bu yıl azaldı.Gıda fiyatları artma trendine geçebilir, %200 gübreye zam gelirken hiç kimse rahatsız olmuyor.Rüzgar eken fırtına biçer.Abi bu bilgileri nereden buldun ve ne zamana göre azaldı birde insan nüfüsü artarken tarım alanları azalıyor verim artışı var ama bu gıt gıde daha kötü bir hal almazmı
Ben yanlışın var demek istemedim gerçekten kendim de merak ettim o yüzden sordumForumumuzun tecrübeli üyeleri hatamız varsa düzeltir.Geçen yıllara göre bu yıl azaldı.Gıda fiyatları artma trendine geçebilir, %200 gübreye zam gelirken hiç kimse rahatsız olmuyor.Rüzgar eken fırtına biçer.