PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpaları biçiyoruz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cevdetay" data-source="post: 1140925" data-attributes="member: 74652"><p>bende ilk defa iki arazimde forumda bahsediliyor diye ramata ektim yagislar guzeldi 20kg tohum 20kg 18-46 10kg ure 10 kg seker gubre attim 1 defa ot 1 defa pas olmadigi halde pas ilaci attim 550kusur kg diger arazimde ise 640kusur kg verim 16 adet 25-28kg arasi balya aldim 1000m2 birde burda fiyatlar arpa 83krs bugday alan yok satani opeyim hesabi fiyat veren yok 75-80 krs arasi diyorlar aliyor ama fiyat belli degil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cevdetay, post: 1140925, member: 74652"] bende ilk defa iki arazimde forumda bahsediliyor diye ramata ektim yagislar guzeldi 20kg tohum 20kg 18-46 10kg ure 10 kg seker gubre attim 1 defa ot 1 defa pas olmadigi halde pas ilaci attim 550kusur kg diger arazimde ise 640kusur kg verim 16 adet 25-28kg arasi balya aldim 1000m2 birde burda fiyatlar arpa 83krs bugday alan yok satani opeyim hesabi fiyat veren yok 75-80 krs arasi diyorlar aliyor ama fiyat belli degil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpaları biçiyoruz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt