PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpa Para Etmiyor Bittik!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1450600" data-attributes="member: 54456"><p>Bugün biçtim 15 dönüm kadar kum araziden dönüme 550 kg arpa çıktı.daha önceki verimler en fazla 400 kg dı.Bölgemizde bu sene verimler yüksek.6300 den verdim dedim ama son anda vazgeçtim çektim eve römorklarda duruyor.cidden verdikleri bu fiyat insanın gücüne gidiyor..Balıkesirde yaşıyorum önümüz cumartesi pazar filan yağış var.yağıştan sonra filan birazda beklesek tmo alım yapmaya başlar herhalde.Arpayıda fazla bekletemiyosun başak kırar.Saçma sapan işin içindeyiz.geride 385 dönüm biçilecek arpa var.Şuanda tmodan randevu alamıyosun.Tmo alımlara başladığında tmo ya verilmese bile piyasa birazdaha hareketlenir.Fiyatlar yerine oturur diye düşünüyorum.Şuan biçme kararı aldığım arpayı yağmur sonrasına bıraktım.Şuan biçilmesi gerekirdi.Fiyatlar yüzünden bekliyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1450600, member: 54456"] Bugün biçtim 15 dönüm kadar kum araziden dönüme 550 kg arpa çıktı.daha önceki verimler en fazla 400 kg dı.Bölgemizde bu sene verimler yüksek.6300 den verdim dedim ama son anda vazgeçtim çektim eve römorklarda duruyor.cidden verdikleri bu fiyat insanın gücüne gidiyor..Balıkesirde yaşıyorum önümüz cumartesi pazar filan yağış var.yağıştan sonra filan birazda beklesek tmo alım yapmaya başlar herhalde.Arpayıda fazla bekletemiyosun başak kırar.Saçma sapan işin içindeyiz.geride 385 dönüm biçilecek arpa var.Şuanda tmodan randevu alamıyosun.Tmo alımlara başladığında tmo ya verilmese bile piyasa birazdaha hareketlenir.Fiyatlar yerine oturur diye düşünüyorum.Şuan biçme kararı aldığım arpayı yağmur sonrasına bıraktım.Şuan biçilmesi gerekirdi.Fiyatlar yüzünden bekliyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpa Para Etmiyor Bittik!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt