PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpa Para Etmiyor Bittik!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1450461" data-attributes="member: 59451"><p>Ülke bitti ama artık geçmiş olsun.</p><p></p><p>2008 Yılında emekli olmuş bir abiniz, ilk emekli maaşımla 6 tane küçük altın aldım, şimdi 3 tane alabiliyorum maaşımla diyor.</p><p></p><p> Bakın TL nin değersizleştirilmesi ile halk bitti, maaşa zam ürüne fiyat verme falan hepsi hikaye, kandırılıyor millet, alım gücü düşüyor,neden biliyormusunuz, harcamalardan kısmıyorlar sürekli paranın değerini düşürüyorlar.</p><p></p><p>Harcamalardan kısmadıķça, kazan kazan yöntemiyle ihaleyle bütçeden yol köprü kanal yapamaya devam ederlerse, kullanılmayacak havaalanı yapmaya devam ederlerse, tamam yandaş kazanır ama kimin parasını kazanır, bütçedeki paraÿı fazlasıyla götürür, giden para çoğaldıkça bütçe açık verir zam zam zam, bunun sonucu para değersizleşiyor ve alım gücü düşüyor,ama millet maaşım zamlandi diye avunuyor, halbuki alım güçü düşüyor, ürüne fiyat verdi diye seviniyor hesap bilmediğinden maaşın miktari yada ürün fiyatı artmış olsada kurtarmıyor çünkü alım gücü düşüyor.</p><p></p><p>Dünyanın en eski taktiğini millete yutturmakda başarıdır ayrı mesele, ama cahil toplum yutuyor napsın hesap bilmiyorki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1450461, member: 59451"] Ülke bitti ama artık geçmiş olsun. 2008 Yılında emekli olmuş bir abiniz, ilk emekli maaşımla 6 tane küçük altın aldım, şimdi 3 tane alabiliyorum maaşımla diyor. Bakın TL nin değersizleştirilmesi ile halk bitti, maaşa zam ürüne fiyat verme falan hepsi hikaye, kandırılıyor millet, alım gücü düşüyor,neden biliyormusunuz, harcamalardan kısmıyorlar sürekli paranın değerini düşürüyorlar. Harcamalardan kısmadıķça, kazan kazan yöntemiyle ihaleyle bütçeden yol köprü kanal yapamaya devam ederlerse, kullanılmayacak havaalanı yapmaya devam ederlerse, tamam yandaş kazanır ama kimin parasını kazanır, bütçedeki paraÿı fazlasıyla götürür, giden para çoğaldıkça bütçe açık verir zam zam zam, bunun sonucu para değersizleşiyor ve alım gücü düşüyor,ama millet maaşım zamlandi diye avunuyor, halbuki alım güçü düşüyor, ürüne fiyat verdi diye seviniyor hesap bilmediğinden maaşın miktari yada ürün fiyatı artmış olsada kurtarmıyor çünkü alım gücü düşüyor. Dünyanın en eski taktiğini millete yutturmakda başarıdır ayrı mesele, ama cahil toplum yutuyor napsın hesap bilmiyorki. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpa Para Etmiyor Bittik!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt